Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggprojektledare

AFRY AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet.

Till sektionen i Örnsköldsvik söker vi nu byggprojektledare som vill jobba i team med inriktning mot projektutveckling och intressanta projekt. I rollen som projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekten. Det är ofta flera discipliner som spänner över flera olika kompetensområden som ska koordineras. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar till uppdragsgivaren.

Sektionen befinner sig i en expansiv tid och ser att vårt engagemang och kunnande eftersöks på marknaden. Vårt varumärke är starkt och teamet består av engagerade och drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvaliteten och värdet för våra kunder. Vi vill göra det lilla extra. Vi vill göra skillnad i samhället, i branschen och för kommande generationer!

Kravspecifikation

Vi ser att du har några års erfarenhet av bygg- och projektledning inom bygg och /eller fastighet antingen som beställare, konsult eller från utförande-/entreprenörsledet.

Utbildningsmässigt tror vi att du har en relevant utbildning eller har anskaffat dig likvärdig kunskap genom till exempel arbetslivserfarenhet. Som person vill vi att du är engagerad och ambitiös och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du vill vara påläst för att kunna stå upp för dig själv i din roll. Du är social, har en öppen och hjärtlig personlighet och ser alltid till din uppdragsgivares bästa. Ledorden vi söker är modig, hängiven och framför allt lagspelare!

Svenska språket måste kunna hanteras flytande muntligt och skriftligt.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson för frågor:

Robin Östman, Gruppchef

robin.ostman@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons