Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggnadskonsult sökes!

Adigma AB · Stockholm · Ansök senast 11 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mötesbokare i din ansökan

Information om ansökan:Ansökningar sker via mail.

Mötesbokare sökes!

Vi på Adigma AB är ett gäng glada byggkonsulter som via underleverantörer hjälper svenska villamarknaden till en bättre byggentreprenad.

Vi söker nu mötesbokare som ska arbeta tätt ihop med Byggkonsulter där vi via bokade besiktningar på den privata villamarknaden ska göra skillnad.

Då vi har fler marknadsföringskanaler är detta en pilot där vi tror att rätt person på plats kan ge sig själv en karriär. Viss erfarenhet efterfrågas då dagarna kommer mestadels bestå av telefon samt mailkontakt med kunderna.

Mötet hen förväntas boka är kopplat till ett fysiskt besök som förhoppningsvis leder till jobb. Mötesbokarens ersättning är delvis/helt kopplad till den ersättning Byggkonsulten erhåller vid en lyckad affär.

Vår produkt är inte känslig för konjunktur i samma utsträckning som vissa andra renoveringar eller entreprenader kan vara, vilket kammar för långsiktighet i projektet.

Vi sitter i fina lokaler vid Telefonplan i Stockholm, samtidigt kommer möjlighet för rätt person finnas att arbeta digitalt var som i landet.

Krav:

God språkförståelse (Svenska/Engelska)

Glad och positiv inställning

Strukturerad och affärsinriktad

God Datorvana, Excel/CRM

Meriterande:

Erfarenhet av byggbranschen

Dokumenterad säljvana


Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet och driv vid denna rekrytering, känner du att du har vad som krävs för att lyfta lur få nej, möta invändningar av alla möjliga slag då tycker vi du ska söka jobbet, även om alla krav och meriter inte passar in.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adigma AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Adigma AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mötesbokare i din ansökan

Information om ansökan:Ansökningar sker via mail.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons