Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare

Närkes Ljud & Bild AB · Karlstad · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Nu söker vi serviceinriktade säljare till Elon Ljud & Bild i Karlstad som älskar att skapa goda kundrelationer och som vill utvecklas inom försäljning!

På Elon Ljud & Bild är vi engagerade i att erbjuda våra kunder en unik serviceupplevelse i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen.

Vem söker vi?

Som butikssäljare blir du företags ansikte utåt och det är därför viktigt att du alltid strävar efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande sätt. Du är bra på att avläsa kundens behov och kan hantera olika typer av människor.

Vi söker dig som är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Du är proffsig i din roll och har ett flexibelt tillvägagångssätt där effektiva samarbeten ses som en styrka.

Som säljare hos oss kommer du dagligen möta nya och gamla kunder där dina arbetsuppgifter är att förmedla våra tjänster samt produkter vi erbjuder. Du kommer dagligen jobba med drivna, målmedvetna och positiva kollegor som har erfarenhet av försäljning och kundservice.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Närkes Ljud & Bild AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Närkes Ljud & Bild AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons