Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare till livsstilsbutiken Actlife7

Butikssäljare till livsstilsbutiken Actlife7

Actlife7 · Gävle · Ansök senast 12 maj (11 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Om oss:

Actlife7 är en butik som erbjuder ett brett utbud av produkter inom lifestyle. Vi har en fysisk butik samt driver en e-handel som förenar coola elcyklar med riktigt bra grillprodukter.

Vi har ett brett sortiment av varumärken som erbjuder allt från BBQ-produkter och pizzaugnar till cigarrer och groomingprodukter. Hos oss finner du inte bara häftiga utomhusprodukter - detta är butiken för dig som uppskattar det lilla extra i livet. Vår ambition är inte att bli störst, men vi ska bli bäst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.

Om rollen:

Om du brinner för outdoor och entusiastiskt omfamnar vårt koncept, är utåtriktad och positiv, trivs med att sprida glädje på arbetsplatsen och har en passion för att skapa fantastiska kundupplevelser, då är det dig vi söker!

I rollen som säljare i butiken välkomnar du våra kunder och hjälper dem att hitta vad de söker. Som säljare i butiken ansvarar du också för löpande webbordrar som du hanterar och skickar ut till våra kunder. Du är en engagerad individ som snabbt sätter dig in i produkternas egenskaper och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få kunderna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget. Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra.

Din profil:

Du ska hjälpa våra besökare med en mängd olika typer av produkter inom outdoorsegmentet. Vi ser att du är intresserad av matlagning och utomhusaktiviteter då våra huvudkategorier inkluderar grillning, elcyklar och cigarrer. Om du inte redan besitter produktkunskapen kommer vi att se till att du lär dig, men det är avgörande att du brinner för ditt intresse och är öppen för att lära dig mer varje dag. Tidigare erfarenhet inom branschen är fördelaktigt, men inte ett krav.

Övrig information:

Arbetsplats: Valbo köpcentrum

Omfattning: Denna tjänst är på deltid som timanställd

Arbetstid: Tjänsten innebär framförallt arbete på kvällar och helger, men det finns även möjlighet för dagtid. Under sommarmånaderna kommer möjligheten att ta på sig en temporär sommarvikariatstjänst att finnas.

Lön: Enligt branschstandard

Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi tar enbart emot ansökningar via länk.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Actlife7

Placering

Gävle

Kontaktperson

Burefjord Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons