Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare Karlstad

Handelsboden MC-kläder, Karlstad · Karlstad · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butikssäljare Karlstad i din ansökan

Vi söker en person som kan jobba extra hos oss, speciellt under kommande sommarsäsong. Tillträde under maj eller enligt överenskommelse. För rätt person kan det under sommarmånaderna bli upp till heltid. Rätt person kan efter sommaren få fortsatt jobb i företaget.

Du som söker det här jobbet älskar troligen att sälja och att ge kunden service. Gillar troligen kläder och kanske motorcyklar (dock inget krav). Du får gärna ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Viktigast är dock viljan att sälja och ge kunden service.

Ansökan ska vara inne senast 30/4. Vi anställer löpande, så sök nu med en gång.

Arbetsplatsen är Handelsbodens butik på Örsholmen i Karlstad. Skicka ansökan via e-post till fredrik@handelsboden.com

Frågor besvaras av Fredrik Lidh, butikschef på tel 054-240665.

Känner du någon som skulle passa för jobbet? Känner du någon som borde söka jobbet som butikssäljare i Karlstadsbutiken? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen med dom

Handelsboden driver Karlstads bästa butik för mc-kläder och personlig utrustning och är Sveriges ledande detaljist på mc-kläder och personlig utrustning. Vi har idag butiker i sju städer. Karlstadsbutiken öppnades 2000 och har en väl upparbetad kundkrets.

Handelsboden har även en webbshop med omfattande postorderförsäljning. Förutom försäljning på nätet ger vi ut en populär produktkatalog varje år. Huvudkontoret ligger i Karlstad, där vi också har lagret. Handelsboden fyller 26 år under 2024 och har sedan 22 år AAA-rating (Trippel-A)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Handelsboden MC-kläder, Karlstad

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Handelsboden, Skinn & Mc-Kläder i Karlstad AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butikssäljare Karlstad i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons