Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare Circle K

Simons Värdshus AB · Uddevalla · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Livet på Circle K är intensivt. Här är ingen dag den andra lik, och våra kollegor i våra butiker utför mycket varierande arbetsuppgifter, från att ge våra kunder snabb och vänlig service till att hålla butiken i toppskick.I gengäld för deras entusiasm och strävan efter att göra det enkelt för våra kunder kan vi lova stort ansvar och värdefull arbetslivserfarenhet i en utmanande miljö med ett högt arbetstempo.

Som butikssäljare på Circle K innebär din dag att du arbetar med olika arbetsuppgifter och att du möter många människor. Din viktigaste uppgift är att leverera snabb och vänlig service till våra kunder tillsammans med teamet. Tillsammans ser ni även till att butiken är ren och snygg och att hyllorna är välfyllda för våra kunder.

Positiv inställning och en vilja att lära sig och utvecklas tar dig en bra bit på vägen hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln och service, men detta är inte det viktigaste. Framför allt söker vi personer som är motiverade, utåtriktade och säljfokuserade och samtidigt omtänksamma. Allt annat kan vi lära dig.

Jobbet på en Circle K station är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas med ett undantag - kunden är alltid i fokus!

Butiksvana är ett plus.

Tjänsten är på 80%. Arbetet avser både dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är tillsvidare anställning

Körkort är ett krav pga. att det inte finns allmänna kommunikation till oss i Hogstorp. Våra öppettider är från 06.00-22.00.

Urval av intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista publiceringsdag. Välkommen med din ansökan via e-post

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simons Värdshus AB

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Simons Värdshus AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons