Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare till Naturliga Norrland

Butiksmedarbetare till Naturliga Norrland

AW Rekrytering · Örnsköldsvik · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Naturliga Norrlandär butiken som satsar på hälsa för både människor och djur. I butiken på Hästmarksvägen vid Örnsköldsviks norra utfart hittar du ett stort sortiment av hälsokost, foder och tillbehör för både häst och hund. I butiken finns även ett spa som tar emot hundar och katter. Det finns även en välsorterade webbutik som distribueras från butiken.I år fyller Naturliga Norrland 10 år.Naturliga Norrland vill nu utöka personalstyrkan och söker därmed en ny butiksmedarbetare!

För att passa in i vårt team måste du vara över 18 år, vara en glad och energisk person som gärna har erfarenhet av hälsokost, hundar eller hästar och pratar svenska utan problem. Har du erfarenhet av butiksjobb och kassavana är det givetvis meriterande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att

  • Ge service till kunderna i butiken
  • Fylla på varor
  • Packa beställningar från webbutiken
  • Öppna alternativt stänga butiken
  • Betalningar i kassan
  • Delta i kundevent

När du blir varm i kläderna kan fler uppgifter bli aktuella som till exempel ta hand om webbutiken, marknadsföring, administration.

Detta erbjuder vi digEn anställning på 60 %. Schemalagd arbetstid. Butiken är öppen måndag till lördag så visst arbete på helg kommer att ingå. Lön och förmåner enligt Handels avtal. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten och arbetsuppgifterna utvecklas.

Anställningsstart enligt överenskommelse.

Så här söker du tjänsten som ButiksmedarbetareRekryteringsprocessen sköts av AW Rekrytering.

Du söker tjänsten via länken i anslutning till annonsen. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.

Vi vill att du skickar in din ansökan senast den 31 maj. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

Har du funderingar, kontakta vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg, info@awrekrytering.se eller 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    AW Rekrytering

    Placering

    Örnsköldsvik

    Kontaktperson

    Annica Wiberg AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons