Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare till Memira i Hagastaden

Butiksmedarbetare till Memira i Hagastaden

Memira · Stockholm · Ansök senast 12 sep. (138 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en Butiksmedarbetare till vår nyöppnade butik i Hagastaden. I den här rollen kommer du jobba med försäljning av glasögon, både till externa kunder samt till patienter som varit och besökt våra kliniker. Butiken är ny och det finns möjlighet att vara med att påverka. Brinner du för glasögon, har ett stort kundfokus och vill vara en del av Memiras fortsatta tillväxtresa – där vi gör skillnad för människor – sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I den här rollen blir du en viktig länk i Memiras kundresa där du hjälper våra kunder att hitta de rätta glasögonen. Ditt dagliga arbete består i huvudsak av att bemöta alla kunder som kommer till butiken, både externa och de som tidigare besökt vår klinik – utifrån deras behov. Du ska trivas med ett högt tempo, jobba mot uppsatta mål och ha många bollar i luften. Vidare kommer du att:

  • Hjälpa kunderna med val av båge och glas
  • Beställa glas och linser
  • Lämna ut glasögon till kund
  • Justera kunds glasögon
  • Ta hand om telefon och mejl

Vem du är

I den här rollen ska du ha erfarenhet av försäljning och/eller relevant serviceyrke och drivas av att ge service i världsklass samt arbeta mot uppsatta mål kring försäljning. Du ska ha lätt att inge förtroende och skapa trygghet hos kunden. Vi ser att du är en målmedveten person som vill leverera resultat och ge bästa service till våra kunder.

För att trivas hos oss ser vi att du är en lagspelare som förstår vikten av att samarbete men där du också trivs att arbeta självständigt. Du trivs att arbeta i ett högt arbetstempo men är samtidigt noggrann och strukturerad. Vidare ser vi att du är bra på att bygga goda relationer med såväl dina kollegor som kunder. Som person har du hög arbetsmoral och flexibilitet.

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med en god sammanhållning och trevlig stämning. Som organisation strävar vi alltid efter att ligga i framkant inom flera olika områden, och hos oss har du möjlighet att utvecklas. Vår atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can-do-attityd. Du tillhör ett glatt team som hjälper varandra och har ett högt engagemang. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig.

Placering: Memiras butik i Hagastaden, Solna

Omfattning: 50%

Anställningsform: Tillsvidare, som inleds med en 6 månaders provanställning

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka härwww.memira.se/jobb.

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 66 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for lifegenom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Nu finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Memira

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Memira AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons