Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikschef - Brothers, Alingsås

Retail Knowledge · Alingsås · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hej Butikschef, letar du efter ett nytt jobb?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll i ett modeföretag. Har du dessutom arbetat med herrmode är det extra meriterande.

Att du gillar försäljning, kunder och att leda andra är en självklarhet. Du vet ju att butikschefsjobbet är varierande och oförutsägbart, dagen blir sällan som planerat och så är det hos oss på Brothers också. Vi vet att du är en tusenkonstnär som kan säga att du kan ha ”många bollar i luften” på riktigt, inte bara som en sliten klyscha. Vi som vet, vi vet.

Hos oss kommer du att jobba självständigt i din ’egen’ butik, varför det är viktigt att du är trygg i din roll och är bra på självledarskap. Du har personal- och resultatansvar, driver försäljning, rekryterar personal, håller medarbetarsamtal, jobbar som visual merchandiser och allt annat man gör som butikschef.

Du måste ha grundkunskap inom arbetsrätt och kunna schemaläggning. Det är bra om du även har baskunskap inom arbetsmiljö, men det är inget krav då en kurs i SAM ingår i din introduktion.

Du behöver gilla att ta i där det behövs, leda och utveckla andra, samt vara lösningsorienterad och ha ett positivt, pragmatiskt förhållningssätt. Inom handel varierar arbetsmängden beroende på säsong, vilket kräver att du kan arbeta flexibelt. När det är som mest att göra, trivs du som allra bäst.

Blir du nyfiken på rollen? Då tycker vi att du skall söka, det finns mycket mer att berätta om både Brothers och den lediga tjänsten.

Just nu söker vi butikschef till vår butik i Alingsås.

Arbetstid 32 h/v (80%), med tillsättning snarast möjligt.

Schemat innefattar vardagar, kvällar och varannan helg.

Vi vill hjälpa våra kunder till att vara sitt bästa jag genom det de har på sig – och vi vill att du skall vara ditt bästa jag i din roll som butikschef på Brothers!

Vänta inte med att söka vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi har hittat varandra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Retail Knowledge

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Retail Knowledge Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons