Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksbiträde

Rökeriet i Åhus AB · Kristianstad · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksbiträde i din ansökan

Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö ligger strax utanför Åhus, precis intill Helge Å. Verksamheten består idag av restaurang, delikatessbutik & catering med eget rökeri, bageri och produktion av sillinläggningar, kalla såser och röror. Sedan 1 april 2020 drivs företaget av nya ägare.

Vi arbetar med närproducerade, färska råvaror och okomplicerade men välsmakande rätter. Menyerna ändras ofta för att arbeta med säsongens urval. På vardagarna serveras dagens rätt, veckans fisk och vegetarisk samt våra klassiker. På helgerna serveras en varierad á la carte, med störst urval av fiskrätter men även kött och vegetariskt. Vi tillagar allt från grunden i vårt eget kök, och bakar/tillagar även våra egna kakor, bröd och desserter. Vi arbetar konstant med att förbättra våra produkter och utöka vår egen produktion.

Vi har höga krav på kvalitet och ursprung på våra råvaror och sätter höga krav på våra leverantörer, det innebär också att vi förväntar oss en hög nivå från personalen. Det är dock inte alltid förkunskapen som är viktigast, med ett gott mått ambition, tålamod och vilja kommer man långt. Vi ser dock att du har ett par års erfarenhet i branschen för att klara av arbetet. Det är också en fördel om du är van vid förändringar och omstrukturering och ser att det är skoj med förändringar nu och då. Vi drivs av idétänk och vägen från tanke till verklighet är inte lång.

Vi söker nu butiksbiträden till vår butik. I butiken säljer vi mestadels rökt fisk och färsk fisk men även ett stort utbud av andra delikatesser, såväl i lösvikt som färdigpackat. Vi producerar många varor själva i vår kallskänk, däribland såser, röror, sillinläggningar, mackor, pajer mm. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen för att klara av arbetet. Det är också en fördel om du är van vid omstrukturering och ser att det är skoj med förändringar nu och då. Vi drivs av idétänk och vägen från tanke till verklighet är inte lång.

Tidigare erfarenhet inom fiskbranschen är starkt meriterande, även om man med ett stort intresse kan tillgodose sig kunskapen efter intern utbildning. Även utbildningar inom livsmedelssäkerhet är meriterande.

Vi söker 2 personer, med start under maj/juni (efter överenskommelse).

  • 2 tjänster, säsongsanställning deltid/heltid juni-augusti med möjlighet till helgarbete resten av året. Möjlighet till förlängning finns.


Märk din ansökan med ”Butiksbiträde”

Ansökan och frågor – robin.eriksson@rokeriet.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rökeriet i Åhus AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Rökeriet i Åhus AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksbiträde i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons