Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksbiträde Lidingö dagtid

Direktlidingö AB · Lidingö · Ansök senast 14 maj (14 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksbiträde dagtid i din ansökan

Tempo Lidingö har nu behov av att anställa en duktig tjej eller kille på heltid som gillar att serva kunder i butik och har känsla för detaljer.

Tempo är en del av AXFOOD koncernen som består av bland andra Willys, Hemköp och Tempo.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, framåt och gillar kundbemötande. För att trivas ska du gilla ett varierat arbete med högt tempo. Du ska vara pålitlig och ansvarsfull samt gilla att arbeta i grupp. Eftersom du kommer att sälja tobak och lotter ska du vara minst 18 år och kunna uttrycka dig bra på Svenska i tal och skrift.

För att du ska kunna vara intressant för oss ska du gilla att utvecklas och lära dig nya saker. Du ska även gilla att ta ansvar då i denna roll ingår även att du ska ansvara för en av de viktigaste avdelningarna i butiken, nämligen frukt och grönt.

Vad innebär tjänsten?

Att jobba i butik är väldigt varierande och omväxlande. Hos oss på Tempo Lidingö hjälps vi åt och du kan förvänta dig att du får samarbeta med andra. Du kommer exempelvis att få plocka varor, sitta i kassan, lämna ut paket och hjälpa våra kunder med frågor. Utöver detta är du även ansvarig för frukt och grönt avdelningen vilket i sig är ett viktigt ansvar. Att jobba i butik är ett fysiskt krävande jobb vilket innebär högt tempo och många lyft av varor. Men, älskar du att möta människor och har ett intresse för detaljhandeln så kommer du att trivas hos oss.

Arbetstiderna för denna tjänst är måndag, onsdag och Fredag 09:00-17:00 samt vissa lördag och söndagar 09:00-17:00 alt. 17:00-21:00.

6 månaders provanställning gäller för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Direktlidingö AB

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Direktlidingö AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksbiträde dagtid i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons