Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksansvarig till NN07 outlet store i Barkarby

Butiksansvarig till NN07 outlet store i Barkarby

Slash.ten · Stockholm · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Slash.ten söker efter en driven och ansvarsfull butikschef till NN07's outlet butik i Barkarby.Du har relevant erfarenhet och är redo att ta på dig ansvaret för att leda ett team, driva försäljning och hålla hög kvalité i butiken. Du har en förmåga att skapa meningsfulla relationer i alla möten. Är det du? – tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om NN07:

NN07 är ett starkt och snabbt växande internationellt fashion varumärke. De erbjuder premiumkläder för män med mycket värde för pengarna. Man fokuserar på kvalitet, detaljer och riktigt hantverk. NN07 har etablerat en stark position på marknaden och jobbar nu med några av de största retailers i Europa och USA.Din Roll:

Som butiksansvarig kommer du att ansvara för att uppnå KPI-mål, inventering i butiken och se till att alla policies och rutiner följs. Du kommer också att träna och utveckla teamet, se till att butikens visuella presentation och försäljning är i linje med NN07's standard, se över den dagliga driften och se till att det administrativa är korrekt och tidsenligt. Du är anpassningsbar och trivs i en dynamisk miljö där förändring är en konstant faktor. Du har förmågan att snabbt kunna hitta de optimala lösningarna.

Övergripande ser vi att du har:

· Starka ledarskapsförmågor· Erfarenhet av att coacha och utveckla team· Stor passion för mode, skönhet och livsstils-koncept· Du motiveras av höga försäljningsmål och älskar kundservice· Förmågan att planera för att driva den dagliga butiksdriften· Erfarenhet av försäljning och kundservice· Starka kommunikationsfärdigheter· Du är teknisk och öppen för digitala lösningar · Flytande engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Egenskaper som vi ser att du besitter:

· Social och glad· Ihärdig· Engagerad· Ärlig och öppen· Prestigelös· Lagspelare· Strukturerad· Ansvarstagande· Lösningsorienterad

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts senast 15 maj.

Om Slash.ten

Slash.ten är en retailbyrå med en organisation och ett team som har lång och väldokumenterad erfarenhet inom retail. Vi är individer som byggt gasellföretag, utvecklat varumärken och fått utmärkelser för bästa kundservice många år i rad. Vi vill ständigt utveckla branscherna vi verkar inom genom att arbeta med engagerade och motiverade människor. Målsättningen är tydlig; vi vill hela tiden bli bättre och ge energi till alla de människor vi möter. Vi arbetar redan med några av världens största varumärken. www.slashten.net.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Slash.ten

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Slashten AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons