Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business IT Specialist till Panduro

A-hub · Malmö · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en Business IT specialist som ska bli en del av Panduros IT-avdelning. Är du en person med kunskaper inom IT och har en förmåga att analysera och tolka komplexa affärsbehov, då är denna roll som gjord för dig!

Läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är Panduro?

Panduro, grundat av Carlo Panduro i efterkrigstidens Danmark, började som en passion för att skapa souvenirer och smycken. Sedermera utvecklades företaget till att sälja hobbymaterial till den bredare publiken. Den första Panduro-butiken öppnades i Köpenhamn på 1950-talet och på 60-talet expanderade man till Sverige och har numera huvudkontor i Malmö.

Panduros omfattande fysiska produktkatalog blev en framstående försäljningskanal fram till 1980-talet. Under 80-talet satsade företaget seriöst på detaljhandel och är nu marknadsledande inom hobbymaterial i Europa med butiker i sex länder och innefattar varumärkena Panduro, Kreatima och Pipoos.

Panduro ägs sedan hösten 2022 av Lekolar. Läs gärna mer om Panduro och deras imponerande arbete här.

Rollen som Business IT Specialist

Till Panduros IT-avdelning söker vi nu en erfaren och driven person med en stark förmåga att analysera och tolka komplexa affärsbehov. I denna roll kommer du att spela en central roll i att driva vår digitala transformation och säkerställa att våra IT-system möter våra användares behov på bästa sätt.

Rollen innebär bland annat att:

  • Fungera som en central kontaktpunkt och brygga mellan affärsverksamheten och IT-avdelningen.
  • Översätta verksamhetsbehov till tydliga och mätbara krav.
  • Bygga starka och förtroendefulla relationer med relevanta stakeholders, både internt och externt.
  • Proaktivt engagera stakeholders i kravinsamlings- och beslutsprocesser för att säkerställa en korrekt beskrivning och förståelse av affärsproblem på rätt nivå.
  • Identifiera och utvärdera potentiella leverantörer av IT-lösningar och tjänster.
  • Samarbeta med verksamheten för att ta fram en tydlig roadmap för utveckling, förbättring och förvaltning av IT-lösningar.
  • Prioritera projekt och initiativ baserat på strategiska mål och tillgängliga resurser, med fokus på flexibilitet och anpassningsbarhet för att möta nya behov och krav.

Bakgrund och erfarenhet

  • Högskole- eller magisterexamen inom IT, systemvetare eller liknande.
  • Erfarenhet av att arbeta med systemimplementationer.
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll.
  • Erfarenhet av att kunna driva projekt.
  • Erfarenhet av att arbeta i en outsourcad IT-organisation i en beställande roll.
  • Inget krav, men fördel med erfarenhet inom Retail/e-handel/FMCG eller DVH.

Vi tror också att du är..

...en noggrann och analytisk person som förstår vikten av att arbetet utförs korrekt och kan fånga upp avvikelser när de uppstår. Du är också en prestigelös person som arbetar lika bra självständigt och i samarbete med andra. Du värderar ett gott samarbete högt och är lika vetgirig som du är generös med att dela din kunskap.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Ordinarie kontorstider med möjlighet till hybridarbete.

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Panduros önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-hub

Placering

Malmö

Kontaktperson

A Hub AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons