Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Developer – E-Mobility - Roaming till Preem

Business Developer – E-Mobility - Roaming till Preem

IDG Recruitment · Stockholm · Ansök senast 19 sep. (143 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Var med och led omvandlingen mot ett hållbart samhälle där målet är tydligt – att vara klimatneutrala i hela värdekedjan senast 2035.

Preem – Sveriges ledande drivmedelsbolag – tar ytterligare ett steg i den förnybara omställningen genom att erbjuda laddstationer för yrkestrafik och tung trafik utmed de svenska vägarna. Planen är ambitiös och inom en treårsperiod är målet att det ska finnas minst 70 laddstationer samt ett antal ”Truck-stops” där alla typer av drivmedel och service finns tillgänglig.

Vi söker nu en Business Developer - E-Mobility, en spännande roll med stort fokus på utveckling av kunderbjudandet.

Om rollen

Som Business Developer för E-Mobility hos Preem får du möjligheten att spela en viktig roll i utvecklingen och förbättringen av Preems produkter för publik elbilsladdning.

Du kommer ha ansvar för två områden:

Dels kommer du att ansvara för att utveckla och förbättra Preems roamingavtal. Du säkerställer att man samarbetar med de roamingpartners som kan erbjuda Preems kunder bästa möjliga tjänst och även driva trafik till Preems egna stationer. Du säkerställer att alla integrationer fungerar, förhandlar och administrerar avtal med Preems roamingpartners.

Du kommer även att agera som intern kravställare och vara E-mobilitetsteamets förlängda arm i olika forum för intressenter. Du kommer att driva kravställning i IT-projekt som berör B2C och B2B när det gäller appar, kortbetalningar, förmånsprogram och affärsuppföljningar. Allt för att säkerställa att produkterna och tjänsterna möter marknadens krav och förväntningar.

Du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt. Du samarbetar med tvärfunktionella team för att säkerställa lyckade produktuppdateringar och med externa samarbetspartners.

E-Mobility är en ny avdelning som är under uppbyggnad där ditt bidrag kommer vara en mycket viktig byggsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel ekonomi eller teknik.
  • Flera års erfarenhet av relevant affärsutveckling
  • Erfarenhet tjänsteutveckling inom e-mobility och roaming
  • Erfarenhet av e-mobilitet eller liknande bransch till exempel inom tung trafik, energi, grön teknik, eller liknande.
  • Erfarenhet av datadrivet beslutsfattande, användning av analyser och kundfeedback för att driva produktförbättringar.
  • Goda kunskaper om excel

Flytande kunskaper i svenska såväl som i engelska är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. För att lyckas i rollen tror vi att du tycker att nedan påstående stämmer väl överens med hur du är som person.

Proaktiv och driven: Du har en naturlig fallenhet för att ta initiativ och driva projekt framåt, har en praktisk inställning till problemlösning och ett engagemang för att leverera konkreta resultat.

Stark lagspelare: Du främjar en samarbetande arbetskultur genom att bygga starka relationer med tvärfunktionella team, värdesätter olika perspektiv och kommunicerar effektivt över avdelningsgränserna. Du trivs i en teamorienterad miljö, bidrar positivt till teamets energi och sammanhållning och är mottaglig för feedback för kontinuerlig förbättring.

Problemlösningsförmåga: Du har en stark problemlösningsförmåga och tar dig an utmaningar med ett proaktivt och analytiskt förhållningssätt för att hitta lösningar. Du kommunicerar med tydlighet och inflytande, se till att idéer förmedlas effektivt till både tekniska och icke-tekniska intressenter.

Analytisk nyfikenhet: Du har en naturlig nyfikenhet och entusiasm för dataanalys. Du nyttjar insikter för att fatta välgrundade beslut och kontinuerligt förbättra produkten.

Innovativ tänkare: Du har ett kreativt och framåtblickande tankesätt och kan ta fram och driva innovativa idéer för att ligga i framkant i det snabbt föränderliga landskapet för e-mobilitet.

Placeringsort

Placeringsort för tjänsten är Stockholm. Preem har en hybrid work-model där du kan arbeta på distans hälften av din arbetstid.

Intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Maria Widegren, Rekryteringskonsult, på 074-423 15 50 eller maria.widegren@idg.se.

Vänligen ansök med ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behandlar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka 1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2022 var Preems omsättning 161 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IDG Recruitment

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nordic recruitment Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons