Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Controller till EA Gruppen

Business Controller till EA Gruppen

EA Gruppen AB · Huddinge · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du Business Controller och har erfarenhet från byggbranschen? Missa då inte chansen att söka rollen som Business Controller hos EA Gruppen! Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Vindex medan anställning erbjuds direkt hos EA Gruppen.

I rollen kommer du att arbeta affärsnära med prognoser och analyser av bolagets utfall. Du kommer också att ansvara för att presentera resultat och rapporter till övriga i verksamheten.

Placering: Segeltorp

Om EA Gruppen

Eric Andersson Gruppen AB är ett välrenommerat familjeföretag i tredje generationen och moderbolag för koncernen. Bolaget grundades på 1940-talet och idag är det totalt 210 medarbetare i koncernen, varav 15 personer i moderbolaget. Total nettoomsättning för koncernen 2023 uppgick till ungefär 1.000 MSEK.

I EA Gruppen finns ett antal entreprenadföretag med kärnverksamhet inom mark- och anläggning, järnväg och spåranläggningar samt bergarbete. I gruppen finns även ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett antal kommersiella fastigheter. Moderbolaget tillhandahåller bland annat utveckling och service. Ett bolag i EA Gruppen har det bästa från två världar:

  • Det mindre företagets flexibilitet och personliga engagemang
  • Det stora företagets resurser och professionella arbetssätt i alla led

Deras affärsidé är att investera med rimligt risktagande i lönsamma företag som utvecklas och expanderar med egna medel. Ägarperspektivet är tydligt:

  • Fortsatt långsiktigt familjeägande
  • Stabilitet, finansiell styrka och expansion
  • Kvalité och gott anseende

Läs mer på: https://eagruppen.com/

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller

  • Prognos- och budgetarbete
  • Månadsrapportering och analysering av utfallet
  • Presentera resultatet till övriga i verksamheten
  • Veckovisa rapporter av projektlikviditet
  • Förbättringsarbete av rutiner och processer.
  • Kvalitetssäkra redovisningen
  • Ad Hoc arbete

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom byggbranschen eller annan projektrelaterad verksamhet. Du kommunicerar tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Vi söker dig som är analytisk och har förmågan att identifiera detaljer. Du är kommunikativ och trygg i att presentera ekonomisk information. Dessutom tror vi att du är självgående i ditt arbete och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RWBC2566. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén (richard.widen@vindex.se, 070- 208 25 17) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Business Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EA Gruppen AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Vindex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons