Jobbsafari är en del avschibsted logo

Broprojektör Tidiga skeden

AFRY AB · Göteborg · Ansök senast 5 juni (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.



Jobbeskrivning


Brosektionen i Göteborg arbetar huvudsakligen med projektering och konstruktion av nya broar och består av 30 broingenjörer som tillsammans har en stor kompetens inom bro- och anläggningskonstruktion. Tack vare AFRY:s storlek och kompetens inom alla teknikområden är vi konkurrenskraftiga och har möjlighet att vinna och arbeta i stora och spännande prestigeprojekt. AFRY Bro består av cirka 250 medarbetare varav 130 är stationerade i Sverige.

Du kommer att medverka i en grupp som specialiserar sig inom de tidiga skedena i bro- och anläggningsprojektering så som utredningar/förstudier, planskeden och tillståndsansökningar för vattenverksamhet. I de tidiga skedena utreder vi alternativa utformningar för konstruktionerna utifrån parametrar så som gestaltning, tillgänglighet, miljöpåverkan, byggbarhet och livscykelkostnader. Därpå består vårt arbete i att beskriva och redovisa vald utformning och tillse att de förvaltas väl in i vid detaljprojekteringen.

Ditt arbete kommer att i första hand bestå av att projektera broar och anläggningskonstruktioner med framtagande av 3D-modeller och ritningar i ett tidigt skede i projekteringen där det är av stor vikt att utformningar och utförande av brokonstruktionerna presenteras och visualiseras på ett tydligt och tilltalande sätt. Vi har idag väl genomarbetade arbetssätt för 3D-modellering med parametrisk design och framtagande av illustrativa skisser och ritningar som kommer att hjälpa dig att snabbt komma in i arbetet



Kravspecifikation


Vana vid CAD, Tekla och parametrisk design i grasshopper är meriterande.

Vi har nytta av erfarenhet från både konsult-, entreprenör- och beställarsidan. Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller universitetsexamen samt erfarenhet inom något av följande områden: broprojektering, konstruktion, anläggning, vägprojektering, anläggningskalkyl eller arkitektur.



Ytterligare information


Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-31


Kontaktperson för frågor:

Martin Alvefelt, Gruppchef Bro Göteborg

martin.alvefelt@afry.com/076-772 82 19


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons