Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bris söker region ombud i Stockholm!

BRIS · Stockholm · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om enheten:

Som Regionombud arbetar du för att skapa bättre samhällen för barn. Tjänsten är en del av regionenheten med kollegor i Umeå, Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, och tillsammans samlar ni och utvecklar den ideella kraften i Bris.

Du kommer driva och utveckla Bris verksamhet i region Mitt med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm.


Om tjänsten:

Som regionombud är ditt främsta uppdrag att stärka Bris verksamhet och närvaro lokalt och regionalt. Tillsammans med kollegor i regionen arbetar du aktivt för att öka kännedomen om Bris och barns rättigheter och livsvillkor. Du planerar, marknadsför och genomför nätverksträffar och andra utåtriktade aktiviteter samt arbetar nära Bris förtroendevalda och volontärer. Vidare ansvarar du för att söka upp och skapa strategiska samarbeten med politiker, tjänstepersoner, näringsliv och andra civilsamhällesorganisationer inom regionen i syfte att skapa bättre samhällen för barn. I tjänsten ingår at föreläsa och hålla utbildningar, men även att söka finansiering från kommuner, regioner och stiftelser.

Som en del i Bris strategiska arbete genomför du omvärldsbevakning utifrån möjlig verksamhetsutveckling för Bris. Du har även ansvaret för rekrytering, utbildning och arbetsledning av volontärer inom regionen. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i Stockholm men också runt om i Sverige.


Vad vi tänker att du bidrar med:

  • Relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet.
  • Kunskap och erfarenhet av hur man navigerar i en medlemsorganisation samt entusiasmerar och utvecklar ideella krafter.
  • Erfaren nätverkare.
  • Projekt och/eller processledarerfarenhet är meriterande
  • Goda tal och skrift färdigheter i svenska och engelska.

Vem du är:

Rollen är utåtriktad vilket kräver att du är relationskapande, kommunikativ och har lätt att samarbeta med olika sorters människor. Du är en erfaren nätverkare som vet hur man fångar människors uppmärksamhet och framför ett budskap. Vidare gillar du att hålla utbildningar och föreläsa. Rollen är självständig vilket ställer krav på att du har ett starkt driv och prioriteringsförmåga. Du kommer självständigt genomföra och följa upp ditt arbete utifrån verksamhetsplan, nyckeltal och individuella mål. För att lyckas behöver du vara flexibel och känna dig bekväm med att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov.


Vi erbjuder dig:

Läsa mer om Bris som arbetsgivare samt om vår rekryteringsprocess på https://jobs.bris.se/pages/jobba-hos-oss .


Bra att veta om tjänsten:

  • Tjänsten är heltid.
  • Du kommer ha målstyrd arbetstid.
  • Det är en bred roll där du arbetar mobilt och behöver vara flexibel då tjänsten innebär resor i hela regionen samt visst kvälls-och helgarbete.
  • Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
  • Vi arbetar med anonymiserad rekryteringsprocess – icke relevanta uppgifter (så som namn, ålder och kön) anonymiseras automatiskt i vårt system.
  • Bris är en barnrättsorganisation därav begär vi utdrag från belastningsregistret.
  • Fackliga representanter är Göran Bergquist, Unionen, goran.bergquist@bris.se, Akademikerförbundet, Maja Dahl, maja.dahl@bris.se och Sara Helgesson, sara.helgesson@bris.se.
  • Sista ansökningsdag: 2024-05-20. Men vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas när vi hittar rätt kandidat.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du HR generalist på saloni.vithlani@bris.se. Vid frågor om tjänsten och dess innehåll kontaktar du Enhetschef Regionen Sofia Walan på sofia.walan@bris.se

Läs mer om oss på: https://jobs.bris.se/pages/jobba-hos-oss

Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Folkrörelsen Bris startade 1971 och bidrog till att Sverige fick världens första förbud mot barnaga. Med barnkonventionen som grund stöttar Bris barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället för barnets rättigheter och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barns känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses. Läs gärna mer om oss på www.bris.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BRIS

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Bris - Barnens Rätt i Samhället

Dela jobbannonsen

Anmäl annons