Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brasslärare till Ånge Musikskola 60-80%

Brasslärare till Ånge Musikskola 60-80%

Ånge kommun · Ånge · Ansök senast 27 maj (28 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 1:2024:045 i din ansökan

På Ånge Musikskola organiserar vi musikämnena i ensembler som möter oss pedagoger flera gånger i veckan. Modellen kallar vi för Mitt i Musiken, döpt efter vårt geografiska läge och utifrån att man från första tonen befinner sig mitt i ett musikaliskt och socialt sammanhang. Lärarna som är specialister på sina instrument arbetar i lag och utvecklar tillsammans repertoaren och metodiken för grupperna. 

Vi ser gärna att du har genrebredd och kompetens i hela brassfamiljen, trumpet, valthorn, trombon, baryton och tuba.

Brasslärare till Ånge Musikskola 60-80%

Arbetsuppgifter

Ensembleledning, instrumentalundervisning och arrangering för ensembler i olika genrer och på olika nivåer. Du ansvarar för ditt ämne och utvecklar undervisningsmodellen tillsammans med de andra i arbetslaget. Du är delaktig i planering och genomförande av produktioner, konserter och projekt.

Övrig information

Tillsvidare, deltid. Tillträde 2024-08-15 eller enl. ök. Tjänstens storlek beror på kompetens och önskemål hos den sökande samt att erforderliga beslut fattas. Har du behörighet i skolans timplansstyrda undervisning kan det finnas möjlighet till heltid. urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vana av ensembleledning och kunskap inom ensemblemetodik är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi använder oss av kommunens bilpool för merparten av resorna.

 Du är lyhörd i mötet med barn och unga och har ett personligt intresse för elevernas utveckling. Du är självständig och flexibel i ditt arbete med god samarbetsförmåga. Du vågar anta utmaningar och prova nya saker. Vi söker medarbetare som ser möjligheterna till samverkan och en vilja att stärka kulturlivet i kommunen.

Fackliga kontakter

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ånge kommun

Placering

Ånge

Kontaktperson

Ånge kommun

Vid ansökan:Ange referens 1:2024:045 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons