Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brandtekniker till Schneider Electric, Stockholm

Brandtekniker till Schneider Electric, Stockholm

Schneider Electric Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 15 juli (77 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Inledning

Har du en bakgrund från driftsättning av brandlarm? Är du dessutom intresserad av teknik och vill tillhöra ett företag där du är med och bidrar till en hållbar framtid? Då kan du vara den vi söker till rollen som brandtekniker!

Information om tjänsten

Schneider Electric är en världsledande koncern inom digitalisering, automation och energioptimering. Företagets verksamhet syftar till att tillhandahålla digitala energi- och automationslösningar för effektivitet och hållbarhet. År 2021 blev Schneider Electric utsedda till världens mest hållbara företag. Nu är vi i behov av två erfarna brandtekniker till teamet i Stockholm som idag besitter en stor expertis inom området brandlarm!

Vi erbjuder dig

I rollen som brandtekniker erbjuds du ett flexibelt arbete där du själv planerar dina dagar samt kan starta dagen från hemmet. Kontoret är beläget i Frösunda, men eftersom vi gör jobb runt hela Stor-Stockholm kan du med fördel vara hemmahörande i de södra delarna av Stockholm. Du kommer ingå i ett team som idag består av 8 kollegor med bred kompetens inom området. Just nu ligger mycket fokus på digitalisering och utveckling mot att arbeta med marknadens bästa teknik. Förutom detta erbjuds du förmånsbil, friskvårdsbidrag samt andra fina förmåner.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som brandtekniker innebär att du kommer att arbeta brett mot både service och projektuppdrag ute hos kund. Dina ansvarsområden kommer att vara allt från kontakt med kund till slutrapportering av arbete inom området brand. Du ansvarar även för att bygga och utveckla befintliga kundrelationer och således merförsäljning när du är ute på uppdrag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Installation och driftsättning av brandlarm

  • Dokumentation av utfört arbete enligt regelverk

  • Teknisk support, rådgivning och utveckling av kundsamarbeten

  • Boka och utföra avtal i befintlig kundbas

Vi söker dig som

Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet av rollen som brandlarmstekniker!
Du bör vara bekväm med att arbeta med komplexa brandlarmssystem och ha goda kunskaper inom driftsättning och programmering av centraler. Erfarenhet av att arbeta med Schneiders produkter samt Hedengrens centraler är meriterande. Vi ser också att du är en driven och självgående individ som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

God datavana, flytande språkkunskaper i svenska och B-körkort är ytterligare krav för tjänsten. 

Har du dessutom erfarenhet av att driva dina egna projekt med tillhörande arbetsuppgifter som materialbeställning, utförande och ekonomisk kontroll är det starkt meriterande! 

Övrigt

  • Ort: Stockholm

  • Anställningsform: Heltid

  • Tillträde: efter överenskommelse

  • Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, ellen.lektorp@simplifiedco.se

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer utdrag ur belastningsregistret begäras innan anställning.

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval.



 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Simplified Recruitment Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons