Jobbsafari är en del avschibsted logo

Brandkonsult

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 15 juni (49 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

AFRY konkurrerar med internationella ingenjörsföretag på en global marknad med bas från Norden. AFRY tar andelar och är i en väldigt positiv fas med hög orderstock, vi önskar att även du delar vår ambition och vilja att arbeta i våra lokala eller globala projekt.

På Safety jobbar vi med Brandprojektering, Riskhantering, Arbetsmiljö och Samhällsskydd&Beredskap. En del jobbar specialiserat inom ett område och andra föredrar att jobba inom flera områden samtidigt. Vi är drygt 80 specialister i Sverige och vi finns på 19 av AFRY:s kontor, från Luleå i norr till Malmö i syd. Vi är ett team som i vardagen kombinerar vår samlade kompetens och geografiska utbredning för att vi som individer ska utvecklas bättre och att vi tillsammans ska uppnå mer.


Jobbeskrivning

Vi behöver bli fler hängivna lagspelare inom Safety! Vi söker framför allt dig som vill jobba med brandprojektering och som vill utgå från AFRY:s huvudkontor i Solna, vårt kontor i Marievik eller från Uppsala. Vi har gott om såväl lokala projekt men också industriprojekt som relaterar till grön omställning, utbyggnaden av järnvägsinfrastrukturen , sjukhusprojekt för både ny- och ombyggnationer eller andra projekt som sträcker sig utanför den omedelbara lokala utgångspunkten.

Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla tekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.


Kravspecifikation

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som brandkonsult eller har motsvarande kompetens från att till exempel arbeta med byggnadstekniska brandfrågor på räddningstjänst. Du har Brandingenjörsutbildning eller annan akademisk utbildning som ger motsvarande kompetens.

Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. Som person vill du nå goda resultat i de projekt du jobbar i och, precis som vi, vill du ha kul på jobbet!


Ytterligare information

Anställningsstart sker efter överenskommelse och dialog, då vi är måna om att det ska fungera optimalt för bägge parter. För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner så som friskvårdsbidrag och en förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.

Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärsmål.

I din roll hos oss kan det förekomma resor runt om i och utanför Sverige då vårt verksamhetsområde är internationellt.

Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten samt om du har några frågor.

Sista ansökningsdag är den 15 juli. Vi arbetar löpande med urval, så vänta inte för länge med din ansökan.

Kontaktuppgifter för frågor:

Johan Blomstrand Martén, Rekryterande chef

johan.blomstrandmarten@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons