Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare till Gråmunkehöga LSS-bostad

Gråmunkehöga · Sigtuna · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Olivia Omsorg söker nu en glad och driven boendestödjare som vill jobba ca 95 procent på ett rullande schema hos oss på Gråmunkehöga LSS-bostad. Även sommarvikarier med olika tjänstgöringsgrader efterfrågas. Gruppbostaden består av 6 fullvärdiga lägenheter och ligger ca 13 km från centrala Uppsala, naturnära med skogen som närmaste granne. Vår inriktning är vuxna personkrets 1 LSS 9:9 med intellektuell funktionsnedsättning eller autismliknande tillstånd med inriktning samsjuklighet/psykiatrisk tilläggsdiagnos.

I ditt arbete som boendestödjare ska du bidra till att den enskilde individen ges möjlighet till en aktiv och meningsfull tillvaro. Du ska kunna se varje persons behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta. Du kommer att ge stöd och service både i hemmet och i fritidsaktiviteter.

Det är viktigt att du har ett stort engagemang och ansvarskänsla samt vana att arbeta tillsammans med kollegor för att hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Krav

Utbildning - ex. socialpedagog, stödpedagog, undersköterska, barn och fritidsprogrammet, behandlingsassistent, eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet och kunskap om målgruppen.

Grundläggande kunskaper om hushållsarbete, hygien och kost.

Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift.

B-Körkort.

Meriterande

Erfarenhet av att arbeta med individer med komplex psykosocial beteendeproblematik.

Erfarenhet av eller utbildning i att arbeta med lågaffektivt bemötande (LAB) och tydliggörande pedagogik (TP).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet..

Omfattning och rekryteringsprocessen

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning och du kommer att arbeta på schema ca 95 procent. Arbetstiderna kommer att vara varierande dag, kväll och helg. Även sommarvikarier med olika tjänstgöringsgrader efterfrågas, så uppge gärna i din ansökan vilken tjänst som du är intresserad av. Olivia Omsorg gör alltid bakgrundskontroll innan anställning. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Omsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Olivia Omsorg är en del av Team Olivia som är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I koncernen ingår drygt 35 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt hemomsorg. Bolaget sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag.






Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gråmunkehöga

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Team Olivia Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons