Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare till en man i Uppsala

Vivant · Uppsala · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vivant Omsorg är ett företag som erbjuder omsorg till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vivants vision är att, värna om brukarens självbestämmande, undanröja hinder för att kunna uppnå goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.

Vivants grund bygger på en gedigen värdegrund med ambition att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete utifrån den enskildes behov. Vi på Vivant tror på ett livslångt lärande, vilket innebär att vi ständigt utvecklas. Vi ser gärna att du har samma förhållningssätt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god och tydlig kommunikativ förmåga, är stresstålig och kan arbeta i team med ett professionellt förhållningssätt.

Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme, god struktur och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu till våran kund i Uppsala.

Du som söker behöver vara stabil, tänka och agera snabbt. Kunden är en man med autism och utvecklingsstörning som nu ska få flytta in i sin bostad i Uppsala. Kunden har en problematik med utåt agerande kan före komma så det vi söker är erfarna personer som har arbetat med låg lågaffektiv bemötande, hanterat utbrott, ordningsam och förstår vikten att hålla och följa rutiner vilket är A och Ö i detta uppdrag. du kommer arbeta dubbelt med din kollega så det är väldigt viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor.

Du kommer utbildas inom området och ha nära samarbete med psykiatrin, HSL och psykologer. Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100% dag/ natt

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: 22 april

RekryteringsprocessenVivants's Rekryterare kommer att läsa igenom din ansökan och sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.

Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vill du veta mera om oss eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hälsningar

Vivant Assistans

https://www.vivant.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vivant

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Vivant Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons