Jobbsafari är en del avschibsted logo

BLUERANGE SÖKER PROBLEMLÖSANDE HOSTINGTEKNIKER

BLUERANGE SÖKER PROBLEMLÖSANDE HOSTINGTEKNIKER

Bluerange Sweden AB · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Arbetsuppgifter

Du kommer vara del i vårt hosting-team som ansvarar för uppsättning och drift av våra och kunders servrar och nätverk. Du kommer att hjälpa kunder med att lösa problem som uppstår samt jobba proaktivt för att undvika driftstörningar.

Det är viktigt att du har god förståelse för hur du löser vardagsproblem och på ett pedagogiskt sätt kan förklara och dokumentera arbetet. Majoriteten av kommunikationen sker på svenska, men då viss kommunikation och de flesta system är på engelska är det viktigt att du behärskar båda språken väl.

För att lyckas i tjänsten är det också viktigt att du har god hårdvarukännedom, både virtuell och fysisk. Det är även viktigt att du har ett genuint IT-intresse samt att du är lugn och metodisk i ditt arbetssätt. Du ska vara en problemlösare och nyfiken, men det viktigaste är att du tycker det är kul att hjälpa andra.

Tjänsten kan även innefatta jobb ute hos kund med on-prem-lösningar, ny- samt ominstallationer av datorer och enklare felsökning på plats varpå körkort är ett krav.

Urval sker löpande, så kom med din ansökan redan idag! Vi tar emot ansökan via mail, inga krångliga siter att registrera sig på.

Om Bluerange

Bluerange startade i Jönköping redan 1996 och har sedan dess genomgått flera faser. Vi är nu i en fas där vi vill växa och vill ha in dig som vill vara med på resan. Det finns alla möjligheter till personlig utveckling, vi har en helt nyuppdaterad datahall som driftar servrar åt både företag och myndigheter över hela norden.

Meriterande erfarenheter

- Microsoft Active Directory och Microsoft 365 användarhantering

- ESXi, HyperV eller jämförbar virtualiseringsplattform.

- Windows och Ubuntu Server

- Backuphantering

- Ärendehanteringssystem

- Grundläggande programmeringskunskaper i t.ex Powershell och Bash

Villkor

Start: omgående

Omfattning: heltid, dagtid

Lön: enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bluerange Sweden AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Bluerange Sweden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons