Jobbsafari är en del avschibsted logo

Blommenhof Utbildning - Säljare

Blommenhof utbildning · Nyköping · Ansök senast 23 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Blommenhof Utbildning söker en driven och som gillar människor och att skapa affärer. Vi tror att du är modig, social, kreativ, strukturerad och vill utveckla andra och utvecklas själv. Det viktigaste är att du gillar att ta nya kontakter och skapa goda relationer.

Arbetsuppgifter:

• Boka 5 kundbesök per vecka

• Genomföra 4 nykundsbesök per vecka

• Genomföra 1 kundvårdande besök per vecka

• Ringa på uppföljning av skickade offerter

• Offertskrivning

• Bokning

Du ansvarar för företagets tillväxt genom nykundsbearbetning, kundvård, säljaktiviteter och marknadsföring. Nya kunder nås genom telefon, personliga mail, bokade besök samt relationsbyggande genom LinkedIn och nätverk. Hos oss kommer du ansvara för att söka nya kunder och utveckla befintliga kunder genom merförsäljning. Ditt fokus är att hitta nya uppdrag hos nya och befintliga kunder för att öka vår försäljning. Detta genom framförallt besök, personliga utskick, e-postutskick, spontanbesök och säljaktiviteter mm för att öka intresset för våra utbildningslösningar.

Som säljare hanterar du dina affärer från början till slut genom att skriva offerter och hantera bokning. Du är inte ensam. Vi arbetar som ett team och hjälper varandra i alla affärer.

Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning, utbildningsbranschen eller marknadsföring.

När vi tänker på dig

Ser vi framför oss en person med god förmåga att samspela med andra. Någon som inger förtroende, är smart, kreativ och kommunikativ. Du får energi av människor, är en god lyssnare och vill ge service till andra. Du vill nå resultat och trivs med friheten att få driva eget arbete och idéer framåt. Vi söker dig som vill arbeta strukturerat, självständigt och engagerat. För att du ska trivas behöver du vilja utöka ditt nätverk och skapa nya kontakter, tycka om att hjälpa våra kunder med utbildningslösningar och vilja ha roligt på jobbet. Vårt företaget är i tillväxt och det är en fördel om du är nyfiken, envis och gillar att tänka helt nya tankar och lösningar.

Hos oss får du

Riktigt nöjda kunder och leverantörer. Flexibla arbetstider. Arbeta självständigt. Massor med arbetsglädje. Möjligheten att utvecklas och utveckla din arbetsplats. Att jobba med något viktigt. Vara med och driva tillväxt och utveckling.

Om Blommenhof Utbildning

Blommenhof Utbildning är idag 4 anställda med en omsättning på 8 miljoner. Vi har varit verksamma sedan 2005 med att hjälpa företag i Sverige att hitta rätt utbildningsinsats för utveckling. Affärsidén är att ge utbildningsservice för att skapa trygghet, kvalitet och ge ökad lönsamhet för våra kunder.

Våra värdeord är kvalitet, lönsamhet och roligt.

Tillträde: snarast

Kompetenskrav: Svenska. Office-paketet. Körkort med tillgång till egen bil.

Tjänsten är placerad i Nyköping med resor inom 20 mils radie.

Vi söker dig som vill ta hand om det viktigaste vi har. Våra kunder och vår utveckling!

Om din profil matchar ovanstående tjänst kan du skicka din ansökan och connecta med oss på Tillväxt Nyköping.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Nyköpings partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Nyköping för att hitta just dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blommenhof utbildning

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Thread AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons