Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bli Servicetekniker hos TOMRA i Stockholm och bidra till en bättre framtid

Bli Servicetekniker hos TOMRA i Stockholm och bidra till en bättre framtid

Tomra Systems AB · · Ansök senast 7 juni (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servicetekniker Stockholm i din ansökan

TOMRA Systems AB är på jakt efter en passionerad servicetekniker som inte bara är teknikexpert, utan också tycker att miljöfrågor är viktiga. Hos oss blir du en del av ett härligt team där vi arbetar för att förändra hur vi återanvänder planetens resurser för att möjliggöra en värld utan avfall. Med våra returautomater (pantmaskiner) spelar vi en viktig roll i att minska plastavfall och främja hållbara konsumtionsmönster. Bli en del av TOMRA-familjen och bli en del av förändringen!

Ditt uppdrag:

Som vår servicetekniker kommer du att vara ansvarig för installationer och reparationer av våra returautomater hos kunderna samt utföra underhåll (rengöring). Du kommer att få möjlighet att lösa utmaningar, ta eget ansvar och bygga långvariga relationer med våra kunder. Förutom att utföra tekniska arbetsuppgifter, ges du också chansen att öka din inkomst genom att sälja våra service- och recondavtal samt förbrukningsartiklar och tillbehör.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som älskar teknik och är redo att ta dig an nya utmaningar. Du har erfarenhet av teknisk service eller maskinellt underhåll och besitter grundläggande kunskaper i ellära. Med goda datorfärdigheter och ett B-körkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är du redo att axla rollen som servicetekniker hos oss. Vidare är din förmåga att bygga och vårda relationer med våra kunder avgörande för din framgång hos oss.

För oss är du som individ vår viktigaste resurs. Din vilja, potential och ditt engagemang är det som kommer att betyda mest! Därför kommer vi i rekryteringen att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid med omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Denna är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Du kommer att utgå från hemmet och vi föredrar att du bor på den nordöstra sidan av Stockholm, exempelvis i områden som Sollentuna, Danderyd, Vallentuna, Åkersberga, Täby, Arninge eller Österåker

Vad vi erbjuder:

Som en del av TOMRA-familjen får du inte bara möjlighet att växa och utvecklas, utan också chansen att göra skillnad för miljön. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta i en fri och självständig roll. Dessutom tillhandahåller vi servicebil, profilkläder, skyddsutrustning och all nödvändig utbildning och stöd för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen och Unionen. Vidare erbjuder vi en mångfald förmåner, såsom tjänstepension, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, privat sjukvårdsförsäkring, tjänstereseförsäkring, olycksfallsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Dessutom inkluderas pensionsförsäkring, cashbonus samt andra generösa medarbetarförmåner.

Ansökan:

Om du är redo att vara en del av TOMRAs vision och samtidigt ta din karriär som servicetekniker till nya höjder, skicka in din ansökan redan idag till ansokan.se@tomra.com och märk den "Servicetekniker Stockholm". Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt fantastiska team och tillsammans göra världen till en bättre plats!

På TOMRA väljer vi våra medarbetare baserat på deras förmågor och kompetenser. Vi strävar efter en arbetsplats som är inkluderande och mångfacetterad, där alla har möjlighet att blomstra. Vi är särskilt angelägna om att främja jämställdhet och välkomnar därför med öppna armar kvinnliga talanger att ansluta till vårt team!

Vi strävar efter en rättvis rekryteringsprocess och använder oss därför av flera urvalsmetoder innan vi tar beslut om vem vi vill anställa. Om du blir vår slutkandidat kommer du därför att få utföra arbetspsykologiska tester och ett utdrag från belastningsregistret kommer att begäras.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Är du nyfiken på att ta reda på hur du kan vara med och skapa en mer hållbar framtid? Ta en titt på den här filmen!"

https://youtu.be/bqiuVXnxSsU?si=7072tCb-YrZF2BJw

Mer om TOMRA:

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden

Globalt har TOMRA över 5 000 anställda och drygt 80 000 installerade returautomater i mer än 30 länder. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland & Litauen.

Svenska TOMRA Systems AB grundades 1990 och har ca 60 anställda inom områdena marknadsföring, försäljning och service av returautomater. TOMRAs servicenätverk är indelat i regioner och täcker hela Sveriges yta.

För att ta reda på mer om TOMRAs verksamhet kan du gå in på vår webbsida: www.tomra.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tomra Systems AB

Kontaktperson

Tomra Systems AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servicetekniker Stockholm i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons