Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biträdande restaurangansvarig

Astrid Lindgrens Vimmerby AB · Vimmerby · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en lösningsorienterad, strukturerad ledare med varmt hjärta och god kunskap och erfarenhet av restaurangdrift. I dagsläget har vi fyra restaurangansvariga anställda men behöver nu komplettera med ytterligare en person som vill vara med och skapa sagolika måltidsupplevelse för våra gäster under säsongen 2024.

Vår verksamhet består av ett tjugotal kaféer, glasskiosker, korvkiosker och olika tematiserade restauranger i Astrid Lindgrens Värld och på barndomshemmet Näs. Totalt jobbar närmare 200 personer med mat & dryck när vi har som flest gäster.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att med närvaro, ordningssinne och med gästen i fokus stödja våra säsongsmedarbetare i sitt arbete ute på våra olika försäljningsenheter.

Du bör ha flera års erfarenhet av restaurangarbete och dela vår övertygelse om att små och stora barn behöver bra mat för att orka leka.

Vi hämtar vår inspiration till utbud och menyer direkt från Astrid Lindgrens berättelse varför vi här erbjuder sånt som kringlor, ostkakor, köttbullar, raggmunkar och såklart pannkakor.

Det allra mesta är lagat från grunden på råvaror från Smålands odlare och bönder.

Arbetstiderna och anställningsperiod: Tjänsten är heltid och i första hand mellan 1 maj – 27 september, men för rätt person är kontraktstiden flexibel och kan anpassas. Det är säsongsanställning och helgarbete och vissa kvällspass förekommer. Astrid Lindgrens värld är öppen från den 17 maj till den 18 augusti. Astrid Lindgrens Näs är öppet 19 april – 22 septemberLön enligt överenskommelse och efter kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av:Karin Rofors, Restaurangansvarig karin.rofors@astridlindgrensvimmerby.se Sara Hedblom, F&B manager sara.hedblom@astridlindgrensvimmerby.se

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se Urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Astrid Lindgrens Vimmerby AB

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

Astrid Lindgrens Vimmerby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons