Jobbsafari är en del avschibsted logo

Biträdande projektledare till Vesam

Sententia Rekrytering & Konsult · Katrineholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I framtidens intelligenta fastigheter är samverkan mellan energieffektivisering, komfort och säkerhet ett krav. Det är också helt i linje med värderingarna inomVesamAB. Företaget utformar ochinstallerar kompletta system inom inneklimat, el och automationenligt kundernas förväntningar, krav och önskemål och bidrar därmed även till att nåvärldens energi- och klimatmål.

Vesam är verksamma direkt mot mindre och störrefastighetsägare samt industri, i såvälprivat som offentlig sektor. Projekten varierar i storlek och det kan röra sig ombådenyproduktion eller renoverings- och ombyggnadsprojekt.

Läs mer på www.vesamgroup.se.

Till Vesams huvudkontor i Katrineholm söker vi nu en tekniskt intresserad person för en varierande och självständig roll som biträdande projektledare inom området fastighetsautomation!Om tjänsten

I den här rollen kommer du att tillhöra en grupp med god sammanhållning och hjälpsamt klimat, i ett stabilt och framgångsrikt företag. Tjänsten i sig erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter och en social och omväxlande vardag.

Det dagliga arbetet består främst i att ansvara för avdelningarnas samtliga administrativa arbeten såsom orderhantering, dokumentationochfakturering. Du agerarsupport och bollplank åtprojektledare och tekniker på företaget och är den som sammanställer och koordinerar arbetet i projektets alla skeden.

Huvudsakligaarbetsuppgifter:

  • Sammanställa projektunderlag inför projektets start
  • Kontrollera ritningar
  • Organisera all dokumentation under projektets gång
  • Ta fram tekniska pärmar och skriva protokoll
  • Inköp och leveransbevakning
  • Bevaka tidsplaner ochkontrollera tidrapporter
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörskontakt

Det mesta av arbetet sker i företagets affärssystem, men också i Officeverktygen och då främst Excel och Word.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är på Vesams huvudkontor i Katrineholm.

Din profil

Du som trivs med varierande och ibland utmanande arbetsuppgifter, som motiveras av att ta eget ansvar och ser vad som behöver göras har goda förutsättningar att passa in hos Vesam. Därtill behöver du ha ett utpräglat ordningssinne och strukturerat arbetssätt.

Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare och det är en stor fördel om du har ett genuint tekniskt intresse oavsett om du är hobbymek eller har teknisk yrkeserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill ha dig som är positiv, tålmodig och prestigelös - naturligt serviceminded. Du är mån om din arbetsgivare och dina kollegoroch hjälper till med det som behövs. En attityd som du också kan förvänta dig tillbaka.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av administrativt arbete, inom order/logistik/projekthantering
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god datorvana
  • Är bekväm med att jobba i affärssystem och Officepaketet
  • Har teknisk arbetslivserfarenhet eller personligt intresse av teknik

AnsökanSkicka in din ansökan via annonsen på www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast 12 maj 2024.Rekryteringsprocessen går via Sententia Rekrytering & Konsult. Alla frågor och funderingar hänvisas till rekryteringskonsult Linda Molin på tfn 0702-677332, alt linda.molin@sententia.seVarmt välkommen med din ansökan!

Sententia Rekrytering & Konsult AB är auktoriserad aktör inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sententia Rekrytering & Konsult

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Sententia Rekrytering & Konsult AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons