Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilplåtslagare

Falköpings Bilriktning AB · Falköping · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bilplåtslagare i din ansökan

Falköpings Bilriktning AB

Falköpings Bilriktning AB är en godkänd Kvalitetssäkrad Skadeverkstad med lack och karossverkstad. Vi jobbar till största delen mot försäkringsbolag men även mot andra företag och privatpersoner.

Vi startade 1963 och ingår sedan januari 2021 som en del i LP Bilar koncernen med totalt 22 anställda som även innefattar LP-Bilar i Falköping AB och Skoglunds Bilservice AB. Det innebär att vi har en liten och effektiv helhetslösning till våra kunder inom hela processen kring dess bilägande.

Läs mer om oss på: https://lpbilar.se/bilriktning

Om jobbet

Vi söker nu en erfaren Bilplåtslagare/Skadereparatör för att kunna tillgodose en ökad efterfrågan och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåt, plast och karossarbeten. Riktbänk, och olika typer av reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Vi repararerar de flesta bilmärkena på marknaden på uppdrag av Försäkringsbolag, samt på uppdrag från företag och privatpersoner.

Din Profil

Vi vill att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och att du har arbetet på en Skadeverkstad tidigare. Då bilarnas utrustning blivit allt mer avancerad ser vi ett modernt tekniskt kunnande som meriterande. Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att arbeta i en självständig roll men du är samtidigt en naturlig lagspelare.

Hos oss blir du en del av ett lagom stort arbetslag och framtidsinriktat företag med god lokal förankring och breda samarbeten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om anställningen

Anställningen är på heltid.

Vi tillämpar kollektivavtal

Vi erbjuder fast månadslön efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2024 04 30

Referenser kan komma att begäras.

Startdatum efter ök

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falköpings Bilriktning AB

Placering

Falköping

Kontaktperson

Falköpings Bilriktning AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bilplåtslagare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons