Jobbsafari är en del avschibsted logo

Billackerare

Adsup AB · Avesta · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om jobbet

AK Billackering är ett väletablerat företag med lång erfarenhet inom billackering och plastreparationer. Vi har en arbetsgrupp på 6 personer som arbetar i moderna och rymliga lokaler med fokus på kvalitet och precision. Vi strävar efter att tillgodose kundens önskemål genom noggrannhet och lyhördhet. Vi värdesätter också kontinuerlig utveckling och är öppna för nya förslag och arbetsmetoder för att förbättra vår arbetsplats.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom billackering, oavsett om du är ny på området eller har lång erfarenhet. Du bör kunna arbeta självständigt och ha viljan att utvecklas inom yrket. Vi erbjuder feedback på plats och möjligheter till extern vidareutbildning.

För att trivas inom tjänsten tror vi att du har:

  • B-körkort
  • God förmåga att läsa och förstå svenska
  • Kunskap inom billackering

Övrigt

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Vi erbjuder en fast månadslön för heltidsarbete. Vårt företag är ledande inom branschen och erbjuder en fräsch arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Vi fokuserar också på miljövänliga arbetssätt genom bland annat reparation av plastdetaljer och användning av vattenbaserade färger för att minimera miljöpåverkan.

Välkommen med din ansökan om du vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta utveckling inom branschen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adsup AB

Placering

Avesta

Kontaktperson

Adsup AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons