Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilförsäljare till Kamux – Heron City

Bilförsäljare till Kamux – Heron City

Kamux AB · Huddinge · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!


Att jobba som säljare

Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.


Att jobba på Kamux

Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.


Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig

  • En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
  • Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
  • Obegränsade möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
  • Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunder


Om Kamux

Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.


Bli en del av Kamux i Heron City - Ansök redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 30 april. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Mikail Önen, mikail.onen@kamux.se

Kamux är platsen där din passion för försäljning och kärlek till bilar möter framgång. Ta chansen och bli en del av vår resa mot nya höjder.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kamux AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Kamux AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons