Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilförsäljare - begagnat

UCARS EXCLUSIVE AB · Eslöv · Ansök senast 17 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bilförsäljare i din ansökan

Ucars Exclusive AB är en av Sveriges större märkesoberoende bilhandlare. I Eslöv finns vår stora utställningshall, med över 200 begagnade bilar i lager. Vår inriktning är begagnade sport-, cabriolet- & klassiska bilar. Men i sortimentet finns även mer traditionella familjebilar. Ucars har egen verkstad & rekonditionering. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget. www.ucars.se

Vi söker nu förstärkning till vårt team i Eslöv av en bilförsäljare för begagnade bilar, som även kommer ansvara för vår exportförsäljning till internationella kunder. Utöver svenska och engelska, är språkkunskaper i tyska, franska eller polska mycket meriterande.

Vi söker dig som redan idag arbetar, eller tidigare arbetat med bilförsäljning eller andra kapitalvaror till konsument. Du är en skicklig affärsman som älskar försäljning, och har goda kunskaper om klassiker & premiumbilar. Med entusiasm levererar du alltid högsta service och förtroende till våra kunder.

Vi är ett positivt team som tillsammans brinner för våra gemensamma visioner och säljmål. Som bilförsäljare hos Ucars är du en driven tävlingsmänniska med en positiv inställning till dina kollegor, och med ett starkt fokus på lösningar och service till våra kunder.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

UCARS EXCLUSIVE AB

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Ucars Exclusive AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bilförsäljare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons