Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besöksbokare till växande bolag

Telebyrån · Nacka · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Besöksbokare Nacka Strand i din ansökan

Om du är på jakt efter ett arbete där du kan kombinera ditt sociala engagemang med en strukturerad arbetsdag, då kan rollen som Mötesbokare hos Telebyrån vara precis det du söker. I denna position får du möjlighet att interagera med kunder dagligen och samtidigt hantera och koordinera komplexa scheman för att maximera effektiviteten i varje arbetsdag.


Telebyrån är en ledande aktör inom telekom i Sverige, med särskilt fokus på företag i Kalmar län. Som Mötesbokare spelar du en central roll i att förbereda och säkerställa att våra säljare har framgångsrika kundmöten. Du granskar kundens behov noggrant innan möten bokas, för att säkerställa att varje möte blir produktivt och givande för alla inblandade. Du ansvarar även för att utveckla och förbättra dina egna processer och rutiner, och dina huvudsakliga kommunikationsverktyg är telefon och e-post, även om vi uppmuntrar nätverkande och kreativa lösningar.


Vi söker dig som har erfarenhet av företagsförsäljning eller mötesbokning, gärna inom telekommunikationsbranschen. Du är en person som trivs med att arbeta strukturerat och målinriktat, och som har förmågan att motivera dig själv och planera ditt arbete samt andras på ett effektivt sätt.


Hos Telebyrån erbjuder vi en dynamisk och framåtblickande arbetsplats, där flexibilitet och en platt organisationsstruktur möjliggör roliga och givande arbetsdagar. Vi erbjuder även fantastiska möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i ett växande företag.


Som medarbetare hos oss får du en stimulerande arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter, samt en lönestruktur som inkluderar både fast och rörlig del. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i vårt kontor i Nacka Strand.


Är du den vi söker för att förstärka vårt team på Telebyrån? Tveka inte att skicka in ditt CV och ta del av möjligheten att arbeta i hos ett av Sveriges snabbast växande telekomföretag. För frågor, kontakta oss gärna på info@telebyran.se.

Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telebyrån

Placering

Nacka

Kontaktperson

Tele-Byrån i Kalmar AB

Vid ansökan:Ange referens Besöksbokare Nacka Strand i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons