Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bergstrands gymnasium söker lärare

Bergstrands gymnasium söker lärare

ARLANDA · Sigtuna · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Via mejl.

Bergstrands gymnasium anställer lärare i Idrott och hälsa, Naturkunskap, Matematik och Historia

Om jobbet

Bergstrands gymnasium i Arlanda/Sigtuna söker en legitimerad lärare i Idrott och hälsa, Naturkunskap, Matematik och Historia som vill utvecklas tillsammans med oss.

Du kommer arbeta med elever som går yrkesprogram och som ska motiveras och inspireras till lärande inför framtida val.

Vi tror på casemetodik och då även ämnesöverskridande eftersom vi är övertygade om att det motiverar och utvecklar lärande genom att sätta saker i verkliga sammanhang.

Tjänsten är en deltidstjänst då vi är en liten och nystartad skola. Intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Är det dig vi söker?

Vi letar efter dig som är engagerad, kreativ samt öppen i ditt sinne och i din undervisning. Samarbete och samverkan ska vara viktigt och centralt för dig.

Du ska vara driven, positiv och nyfiken som person. Det är meriterande om du har erfarenheter av att arbeta med yrkesutbildningar. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenheter av att leda utvecklingsarbeten.

Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare då vi är ett litet gymnasium som sätter stort värde i samarbete mellan skolans alla yrkesroller.  

Om skolan

Bergstrands gymnasium startade 2006 (då Yrkesplugget) och har nu tre skolenheter med placering Uppsala, Stockholm och Sigtuna/Arlanda. Vilket innebär att det alltid finns kompetenta och erfarna kollegor att samarbeta med.

Vår skola som ligger nära Arlanda står inför en spännande framtid och etableras sakta men säkert. Hos oss utbildar vi elever inom Fordon- och transportprogrammet samt Byggprogrammet. Branscher som står inför en ljus framtid och i behov av arbetskraft.

Kontakt

Skicka din ansökan, CV och personligt brev till

Angelica.hadin@beut.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ARLANDA

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Bergstrands Gymnasium AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Via mejl.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons