Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bergarbetare Bergförstärkning

Boliden Mineral AB, Garpenberg · Hedemora · Ansök senast 7 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bidra till en säker och positiv arbetsmiljö för dig och dina kollegor? Har du kanske arbetat som bergarbetare tidigare? Då vill vi såklart veta mer om dig, ansök idag!

Arbetsuppgifter

Som bergarbetare inom bergförstärkning arbetar du med skrotning, bultning, betongsprutning och kabelbultning. Då det främst är ensamarbete inom bergförstärkningen kräver det att du är tillfreds med detta, är van vid att arbeta självständigt och kan planera och prioritera arbetsuppgifterna på egen hand. Samarbete med andra avdelningar och funktioner sker över radio samt andra kommunikationskanaler och vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång 7-7 dag/natt under jord. Provanställning kan komma att tillämpas.

Då du kan komma att delta i hanteringen av sprängämnen kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) genomgå bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten.

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker har gymnasieutbildning med relevant inriktning, gärna inriktning gruv/berg. Vi ser gärna att du som söker har dokumenterad erfarenhet av bergarbete, främst bergförstärkning. Du har även goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har någon- eller flera av följande utbildningar/erfarenheter:

  • C-körkort
  • Bultning/nätning med Robolt DS512i
  • Skrotning med Jama 8000
  • Betongsprutning med Amv 6400

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Losshållning:

Mattias Gävert tfn 0225-361 32 eller mattias.gavert@boliden.com

Facklig information

IF Metall, Ulf Gustafsson 0225-360 33

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Emmie Brandt tfn 070-219 05 26 eller emmie.brandt@boliden.com

Sista ansökningsdag är 20 maj 2024

Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi, därför undanber vi oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boliden Mineral AB, Garpenberg

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Boliden Mineral AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons