Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beräkningsingenjör till Skåneregionen

Beräkningsingenjör till Skåneregionen

Kiwa Sweden AB · Malmö · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss!

Vi söker dig som vill arbeta som beräkningsingenjör hos Kiwa Swedens område Design Review, som idag har verksamhet i Sundsvall, Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. I dagsläget är vi ca 20 medarbetare, men söker nu förstärkning. Hos oss ges du möjlighet att ta stort eget ansvar och arbeta med många parallella projekt hos Nordens marknadsledande företag inom besiktning och provning.

Om jobbet

Som beräkningsingenjör hos oss arbetar du med konstruktionskontroll av tryckbärande eller lyftbärande anordningar. I arbetet ingår vanligtvis att hålla tät kontakt med kunden och med kollegor på Kiwa Swedens övriga avdelningar, såsom besiktnings- och provningsingenjörer, men även med Kiwa i tex Finland, Norge, Baltikum, Holland, Belgien, Italien etc. Våra kunder finns främst inom Sverige, men vi utför även vissa internationella uppdrag. Då Design Review ofta kommer in tidigt i ett kundprojekt är en viktig del av arbetet även att identifiera möjligheter för övriga Kiwa Sweden. I denna tjänst arbetar du med flera projekt parallellt, vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat för att nå dina mål.

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Malmö och vi ser gärna att du bor i Skåneregionen.

Vem vi söker

Vi söker dig som är/har

· Civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. För att vara kvalificerad för tjänsten måste hållfasthetslära ha ingått i din utbildning.

· Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

· Erfarenhet från industrin och särskilt arbete med trycksatta anordningar, pannor och/eller ADR/TPED eller lyftanordningar ses som meriterande för dessa tjänster.

För att trivas i rollen som beräkningsingenjör ser vi att du är en självgående, affärsmässig och engagerad person som lätt tar egna initiativ och drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du arbetar strukturerat och organiserat och din sociala kompetens kommer vara mycket uppskattad på företaget.

Vi erbjuder dig intern utbildning inom bland annat föreskrifter, standarder och beräkningsmetoder för att komplettera dina erfarenheter och kunskaper.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Det är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

· Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal

· En förmånsportal med stort förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag

· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys

· En timbank så du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller

· Möjligheten att åka med på Kiwas skidresa tillsammans med ca 100 härliga kollegor

Så här söker du

Urval och intervjuer sker löpande. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta enhetschef, Jens jernle, på tfn. 0100-479 36 34 eller maila rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, på sofija.petrov@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonsvägar därför undanber vi oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiwa Sweden AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Kiwa Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons