Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingspersonal

Vintergården HVB AB · Aneby · Ansök senast 4 juni (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vintergården är ett familjärt mindre HVB-hem med närhet till skogen och sjön Söljen. Målgruppen är flickor och pojkar i åldern 9-16 år med social problematik, normbrytande beteende, omsorgsbrist och med lite eller inget förtroende för vuxna.

Då verksamheten växer och vi öppnar upp en helt ny fräsch och hemlik avdelning söker vi nya medarbetare.

När du arbetar på Vintergården utgår du från de boendes individuella behov och ger dom stöd utifrån befintlig genomförandeplan. Arbetet innebär bland annat att du är med och stöttar på aktiviteter och utflykter. Du är med och skapar trevliga måltider, daglig omvårdnad, planering, dokumenterar, läxhjälp. Tillsammans hjälps vi åt att hålla vårt hem fint och trivsamt.

Vi vill att du som söker är ansvarsfull, initiativrik och brinner för att etablera och bygga relationer. Du är bra på att motivera människor och lockas av möjligheten att hjälpa barnen på Vintergården att lyckas. Som medarbetare är det även viktigt att du kan bidra till att skapa ett lugn och trygghet. Du visar ungdomarna omtanke och respekt samt har ett lågaffektivt bemötande. Tillsammans gör vi skillnad.

Arbetsmiljön på Vintergården präglas av ett öppet klimat med god stämning, bra sammanhållning och ett starkt och prestigelöst kollegialt stöd. Dina blivande kollegor är ett dynamiskt gäng med olika bakgrund, ålder, erfarenheter och hög ambitionsnivå. Humor, tillit och trygghet är viktiga delar hos oss för att skapa balans i vårt komplexa arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och på att du passar in i vårt arbetslag.

Vi söker dig som har minst tvåårig eftergymnasial utbildning så som behandlingspedagog, socialpedagog eller annan utbildning arbetsgivaren finner relevant eller likvärdig.

Har du erfarenhet av arbete med liknande målgrupp är det meriterande.

Att du har B-körkort är ett krav.

Tjänsten innebär varierande arbetstider, både dag, kväll, natt och helger.

Vi genomför bakgrundskontroller i rekryteringsprocessen. Vid intervju kommer du behöva lämna utdrag från polisens misstankes- och brottsregister.

Tjänsterna gäller både timanställningar och fasta tjänster

Tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vintergården HVB AB

Placering

Aneby

Kontaktperson

Vintergården HVB AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons