Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingspedagog/ skyddspedagog

Behandlingspedagog/ skyddspedagog

HVB- skyddat boende · · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skyddspedagog i din ansökan

Vi på HVB Villa Ljungbacke arbetar för att skapa trygghet, säkerhet, hållbara förändringar till flickor i åldern 15–20 år som är utsatts för hedersrelaterat våld och förtryckt. Genom vår kompetens, engagemang och ett varmt bemötande arbetar vi för att skapa en positiv miljö med flickorna i fokus. Med omtanke kan vi omsorgsfullt stödja och behandla flickorna dygnet runt.

Vill du arbeta i ett litet sammanhang med engagemang, familjelikt och kvalitet i fokus? Villa Ljungbacke söker dig som vill jobba på vårt HVB-hem. Boendet ligger i Göteborgs trakten.

Vi söker nu två behandlings pedagoger till vårt team. Tjänsten börjar som vikarie eller timanställning som kan gå över till heltidstjänsten.

Endast sökande med eftergymnasial utbildning inom socialt arbete är aktuella för tjänsten.

Du har tidigare erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar på ett HVB- hem.

Vi söker en engagerad person med förmåga att ta stort ansvar och som har lätt för att samarbeta och kommunicera i arbetet. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

B-Körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift, ser vi som en förutsättning.

Det konkreta arbetet består i att stödja ungdomen i det nya livet. Vidare ingår det i arbetet att upprätthålla den struktur och de rutiner som verksamheten utgår ifrån för att skapa en sammanhållen och förutsägbar vardag, exempelvis att planeringar görs och följs, mötes- och kp samtal, matlagning, städ och tvätt m.m.

Som behandlings pedagog svarar du också för att dokumentation görs enligt verksamhetens rutiner såsom daganteckningar, upprättande av genomförandeplaner, månadsrapporter samt slutrapporter till socialtjänsten.

I rollen ingår det även att vara kontaktperson åt en eller flera av ungdomarna i verksamheten. Som kontaktperson har du som behandlare huvudansvaret med stöd av kollegor för den unges vård och skyddsbehov under sin utveckling mot ökad självständighet och autonomi.

Verksamheten erbjuder Patriark utbildning till dem nya anställda.

Arbetstiderna är oregelbundna med arbete på dag, kväll, natt och sovande jour förekommer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HVB- skyddat boende

Kontaktperson

Pax Menchi AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skyddspedagog i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons