Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingspedagog AB Stabbarpsgården HVB

Behandlingspedagog AB Stabbarpsgården HVB

Stabbarpsgården · Eslöv · Ansök senast 23 juni (51 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om jobbet

Stabbarpsgården söker nu en ny medarbetare till vårt team. Vi söker dig med engagemang för utsatta ungdomar och deras rätt till ett meningsfullt sammanhang och en konstruktiv utveckling. På Stabbarpsgården erbjuds du ett utvecklande arbete med individuell frihet och ansvar.

Om tjänsten:

HVB AB Stabbarpsgården riktar sig till ungdomar från 14 - 20 år med psykosocial beteendeproblematik. Ungdomarna utsätter sin hälsa och utveckling för risker och har ofta svårigheter i såväl kompisrelationer som relationen till vårdnadshavare. En havererad skolgång är vanligt och de flesta ungdomar som placeras på Stabbarpsgården har diagnostiserats med diagnos inom NPF. Ofta bär ungdomarna även på tidigare trauman som påverkar deras dagliga liv. Vi arbetar utifrån relationsskapande, struktur, kravanpassning, traumamedveten omsorg, lågaffektivt bemötande samt connect. Många av våra medarbetare är också utbildade i rePulse. Stabbarpsgården är ett småskaligt behandlingshem som försöker skapa en så hemlik och normaliserad miljö som möjligt för de som är placerade hos oss. Stabbarpsgården har totalt 13 platser fördelat på två enheter. I tjänsten ingår det att vara kontaktperson och driva sina ärenden framåt samt ha nära kontakt med skola, BUP, socialtjänst, vårdnadshavare och andra för ärendet relevanta kontakter.

På Stabbarpsgården finns det goda möjligheter till personlig utveckling i såväl det dagliga behandlingsarbetet som genom utbildningar och andra ansvarsuppgifter.

Vad vi söker hos dig:

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv. Du har relevant arbetslivserfarenhet och utbildning. Du är en lagspelare som tycker om att samarbeta tillsammans med gruppen för att nå ungdomarnas behandlingsmål.

Du har god förmåga att skapa positiva relationer till ungdomar med komplexa svårigheter i det sociala samspelet. Du bör ha ett prestigelöst förhållningssätt till såväl kollegor som ungdomar.

Du är van att uttrycka dig i skrift och skriva såväl genomförandeplaner som journalanteckningar.

I tjänsten ingår en del vardagssysslor som matlagning osv.

Vid tillsättande av tjänsten lägger vi stort vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Tillsvidareanställning. Förekommer kväll, helg och nattjänstgöring.

Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökningar hanteras löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stabbarpsgården

Placering

Eslöv

Kontaktperson

AB Stabbarpsgården

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons