Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingsassistent HVB Fässbergsgården

Behandlingsassistent HVB Fässbergsgården

Nätverkscentrum Vård och Behandling · Mölndal · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Fässbergsgården är ett HVB-hem beläget i ett vackert naturområde i Mölndal. Vi erbjuder en trygg hemmamiljö för pojkar och flickor mellan 14–19 år med psykosocial problematik.

Fässbergsgårdens värdegrund innefattar att den unge skall ha en trygg punkt i livet; så som ett stabilt boende, en meningsfull vardag samt någon form av sysselsättning blir grunden till ett välfungerande liv.

Vår grundsyn bygger på systemteoretisk teoribildning med salutogena inslag där fokus ligger på att bygga, stärka och utveckla nätverket som finns runt ungdomarna och bygger på tron på varje individs egen förmåga. Att med rätt stöd kunna utveckla och hantera sin tillvaro, omgivning och relationer på ett konstruktivt sätt.

På Fässbergsgården arbetar vi utifrån följande metoder och arbetssätt: Lågaffektivt bemötande, Tydliggörande pedagogik, Miljöterapi, MI, RePulse, TMO, ADL.

Vi söker:

Vi söker Dig som är socionom, behandlingspedagog eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med ungdomar i utsatta situationer.

Det är meriterande om Du har:

Utbildning inom MI, RePulse. TMO.

Arbetet innebär dag/kväll/helg samt sovande jour.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nätverkscentrum Vård och Behandling

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Nätverkscentrum Vård och Behandling i Väst AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons