Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingsansvarig Villa Ellie

Humana AB · Eslöv · Ansök senast 9 juni (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo att vara med och forma något helt nytt från grunden? Vill du ha en spännande och meningsfull karriär där du inte bara utvecklas själv utan också bidrar till att förbättra livskvaliteten för andra? Då är det här din chans! Vi söker nu en behandlingsansvarig till Villa Ellie HVB som planeras att öppna hösten 2024. Tillsammans med oss kommer du att förverkliga vår vision - att ge alla människor rätt till ett bra liv. Hos oss värderar vi glädje, engagemang och ansvar, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team där du kommer att göra verklig skillnad.
 

Om Villa Ellie

Öppningen av Villa Ellie HVB i Eslöv kommer ske under september 2024. Målgruppen är unga vuxna kvinnor i åldern 18-29 år med missbruk/beroendeproblematik ofta i kombination med psykisk ohälsa. Vår vision är att skapa en plats där unga människor kan trivas, utvecklas och få det individuella stöd de behöver. Verksamheten kommer kunna ta emot 16 st boende. Behandling kommer ske både i grupp och enskilt, och ha sin grund i KBT. 

Om tjänsten
Som behandlingsansvarig kommer du att vara delaktig i att skapa verksamhetens behandlingsinnehåll från grunden och senare driva arbetet och utvecklingen framåt. Förutom att skapa och utveckla behandlingsinnehåll kommer du att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet, samt finnas där som stöd för personal.  

Vem är du?
- En adekvat utbildning inom behandling och socialt arbete. Vi ser helst en KBT steg 1 utbildning.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Minst två års erfarenhet av arbete med målgruppen
- Vana av att dokumentera i journaler

- B-körkort är ett krav

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och lyhörd. Vi förutsätter att du vill engagera dig för våra klienters bästa och att du tar ett stort ansvar för deras välmående och hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag!
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humana AB

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Humana AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons