Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlare till Russinbacken AB (tim- och sommarvikarie)

Behandlare till Russinbacken AB (tim- och sommarvikarie)

Russinbacken AB · Hedemora · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vi anställer!

Aldrig någonsin har det vi gör varit så viktigt eller betytt så mycket, så vill du vara med och göra skillnad på riktigt i ett yrke där varje god egenskap räknas, varje yttring av kärlek kan vara avgörande och där målgruppen nu mer än någonsin tidigare behöver oss - se hit! Vi anställer!

Russinbacken grundades 2007 och är ett behandlingshem för unga vuxna mellan 16-21 där överlevnadsstrategier, beteenden och dysfunktionella relationer lett till droger, kriminalitet och andra destruktiva mönster i olika försök att undvika och överkomma smärta. Dessa killar vet ofta inget annat än det dem sett, och har stora behov av goda förebilder och människor som på riktigt vill finnas där för dem i vandringen mot något nytt, ibland skrämmande och outforskat för att visa dem något annat: hopp, ljus, möjligheter och kärlek.

Har du, förutom adekvat utbildning och personlig lämplighet, en undran om hur du kan bidra till detta samhälle och den negativa utveckling som sker med missbruk och våld b.la så kanske detta kan vara svaret på din fundering. Våra ungdomar behöver dig och här kan du göra skillnad.

Vi söker idag tim och sommarvikarier som kan arbete extra vid behov på våra enheter i Långshyttan och Gävle.

Vi söker behandlare med kännedom och kunskap inom 12-stegsfilosofin, i arbetet kommer du att stödja ungdomarna att följa det dagliga schemat, hålla i enskilda samtal samt gruppföreläsningar.

Hos oss jobbar du dygn i första hand och det betyder att du dagtid agerar behandlare men sedan förväntas växla om något under EM/kväll då du istället agerar medlevare med allt vad det innebär i form av samtal, gemenskap och gränssättning.

Fördelen med vårt sätt att jobba är att du får lång vila med möjlighet att vila upp dig eller sysselsätta dig med annat du värdesätter mellan dina pass. Som anställd hos oss jobbar du 7 dygn i månaden, fördelat på 3 pass: mån-ons, ons-fre, fre-mån. Mellan varje pass följer 7 dygns ledighet. Vi får det bästa av dig under dina pass, och du får det bästa av livet: fri tid att disponera som du själv vill utifrån dina behov.

Tidigare erfarenhet av behandlingsarbete är självklart meriterande och känner du dig trygg i dig själv är det också ett plus. Hos oss är relationer A och O och vi tror att du bör ha en naturlig fallenhet för relationsskapande utöver adekvat utbildning, så klart!

Adekvat utbildning innebär att du antingen har en behandlingsassistentsutbildning på minimum 1 år, eller att du har något motsvarande detta - eller högre! Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Körkort är ett krav.

Frågor kring tjänsten/arbetsuppgifter? Joakim Söderlund, platschef 070 765 3975 Joakim@russinbacken.se

Söka tjänst? Maila CV och ditt personliga brev till Joakim Söderlund, platschef 070 765 3975 Joakim@russinbacken.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Russinbacken AB

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Russinbacken AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons