Jobbsafari är en del avschibsted logo

Batteriintresserad elektronikingenjör till Saab Kockums i Linköping

Batteriintresserad elektronikingenjör till Saab Kockums i Linköping

Xamera · Linköping · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten: Är du en nyexaminerad elektronikingenjör som är nyfiken på att lära dig mer om batteriteknik på ett bolag som ligger i framkant inom teknik? Då kan detta vara något för dig! Du får jobba med elektronik såsom power supply, spänningsreglering, spänningsövervakning, strömförsörjning och DC/DC- omvandlare inom batteritillämpningar. I din roll kommer du bli specialiserad på olika typer av moderna batterier.

Vi söker dig som: Vi söker dig med utbildning inom elektronik, minst högskoleingenjör. Du är nyfiken på att lära dig mer om batteridrivna elektriska system och att jobba elektroniknära i praktiken. Som person är du självgående och initiativtagande. Om Saab KockumsSaab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.Saab Kockums är en affärsenhetinom försvars- och marinindustrin med fokus på avancerade teknologiska lösningar.

Praktisk information:Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontaktperson: carolina.wiezell@xamera.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Linköping

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons