Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare/förskollärare till Göteborgs Högre Samskola

Barnskötare/förskollärare till Göteborgs Högre Samskola

Göteborgs Högre Samskola - Förskolan · Göteborg · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskola vikariat i din ansökan

Vi söker nu en erfaren barnskötare/förskolelärare till vår förskola som kan börja höstterminen 2023. Du får gärna vara intresserad av och insatt i montessoripedagogiken. Vi arbetar med ett aktivt elevhälsofrämjande arbete på skolan och i förskolan och vi vill att du har god erfarenhet av att ge ledning och stimulans till barn på alla nivåer och med olika behov. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra pedagoger kopplade till din grupp och de andra avdelningarna. Skolans präglas av ett stabilt kollegium och goda förutsättningar för en välfungerande verksamhet.

Göteborgs Högre Samskola är en icke vinstdrivande stiftelse som grundades 1901. Här går 1600 elever från förskola till gymnasium. På Samskolan ges de praktisk-estetiska ämnen stort utrymme och arbetet genomsyras av frihet under ansvar, pedagogisk experimentlusta samt av tradition och förnyelse. Vårt arbetssätt är inspirerat av montessoripedagogiken och vi har idag fyra förskoleavdelningar och tre förskoleklasser.

Samskolan finns på två olika ställen i Göteborg: Lilla skolan med förskola till och med åk 6 som ligger på Föreningsgatan och Stora skolan med högstadium och gymnasium som ligger på Stampgatan.

Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Högre Samskola - Förskolan

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Stiftelsen Göteborgs Högre Samskola

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskola vikariat i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons