Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare/Elevassisten/Waldorförskola

Barnskötare/Elevassisten/Waldorförskola

Täby Waldorfförskolor, Stift · Täby · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Assistent i din ansökan

Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse.

Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarbetare som aktivt söker och vill bidra till en harmonisk arbetsgrupp i en förskola som värnar trygghet och att vara en glädjefylld växtplats för barnen.

Vi söker dig som vill arbeta som elevassisten åt ett av våra yngre barn som har behov av assistans under hela förskoledagen för egenvård av Diabetes typ1, Sondmatning samt stöd i sin utveckling och stöd för att möjliggöra delaktighet i alla förskoledagens moment.

Det är meriterande om du har erfarenhet och god förståelse för arbete med barn med Diabetes, NPF, Sondmatning. Det är även meriterande om du har utbildning eller tidigare efterenhet av arbete inom Waldorfförskola eller annan waldorfpedagogisk verksamhet.

Du är trygg i din roll och har tydliga vårdande egenskaper, du har god kännedom kring barns utveckling och olika behov. Du samarbetar väl med andra och bidrar till en positiv arbetsgemenskap.

Vi söker en person som är villig att engagera sig, med en förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Arbetstiderna är förlagda inom verksamhetens öppettider (där ramtiden är 6.30-18.30).

Se: www.lillafreja.se

Varaktighet:

Så länge resursbehovet kvarstår.

Arbetstid:

Cirka 8.30-17.00 men anpassas efter barnets vistelsetider.

Tillträde:

Augusti 2024

Välkommen med din skriftliga ansökan.


Ansökan och CV med foto skickas till:

Rektor Maria Rosén

Waldorfförskolan Lilla Freja

via e-post: ansokan@lillafreja.se

Skriv Assistent i ämnesraden.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

ansokan@lillafreja.se, 073-702 90 98

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Täby Waldorfförskolor, Stift

Placering

Täby

Kontaktperson

Stift Täby Waldorfförskolor

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Assistent i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons