Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare

Moderna Montessori AB · Stockholm · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker två utbildade barnskötare med stort engagemang till våra förskolor i Bromma.

Båda förskolorna är små, med ca 45 barn respektive 36 barn.. Barnen delas upp på småbarnsavdelning och avdelningar med de äldre barnen. Vi söker dig som kan tänka dig att jobba med barn i alla åldrar.

På alla våra förskolor arbetar utbildade pedagoger. Vi vill att du är utbildad. Erfarenhet av arbete med barn är önskvärt. All kunskap om montessori är meriterande. Vi erbjuder fortbildning i montessoripedagogik.

Du bör vara flexibel, stresstålig och yrkesstolt och engagerad. Arbetet innebär att vara delaktig och ibland själv ta ansvar för alla förekommande arbetsuppgifter rörande barnen på förskolan. Men även att vara delaktig i dokumentation och uppföljningar av förskolans arbete, systematiskt kvalitets arbete samt medverka/hålla i samtal med vårdnadshavare.

Du vill jobba i ett litet företag med stort engagemang och korta besluts vägar.

Vi arbetar med montessoripedagogiken som en röd tråd i vår verksamhet. Men även andra delar som skapande, lek, rörelse och utomhus verksamhet är viktiga delar där alla tar sitt ansvar.

Arbetsuppgifterna innebär att vara delaktig i den pedagogiska verksamheten med barnen. Att tillsammans med kollegor erbjuda en trygg och lärorik verksamhet för barnen.

Vi erbjuder regelbunden fortbildning, friskvårdsbidrag och arbetskläder för utomhusbruk.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Moderna Montessori AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Moderna Montessori i Stockholm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons