Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare till Rosenhills förskola

Barnskötare till Rosenhills förskola

Rosenhills förskola · Västerås · Ansök senast 1 aug. (94 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Rosenhills förskola är en liten förskola belägen bredvid Mälardalens universitet. Vi består av två avdelningar med ca 24 barn och 4 pedagoger på varje. Båda avdelningarna är åldersintegrerade och vi jobbar nära varandra över avdelningsgränsen.

För att stimulera barnen i deras lärande och utveckling jobbar vi med tvärgrupper där barnen delas in efter ålder. På så sätt kan vi bemöta barnen där de befinner sig i deras utveckling och utmana dem i deras lärande.

Hälsa, rörelse och välbefinnande är en stor del av vår pedagogik. Vi har en egen kock som lagar fantastisk näringsrik och god mat. Vi arbetar också aktivt med våra lärmiljöer då vi anser att dessa är viktiga i barnens utbildning och möjlighet till utveckling.

Vi är en trygg arbetsplats med låg personalomsättning som värdesätter och tar tillvara på individens kompetens och intressen.

Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare hos oss på Rosenhill har du en stor möjlighet att vara delaktig och påverka det pedagogiska arbetet. Du kommer att jobba tillsammans med minst en förskollärare i alla sammanhang som har huvudansvaret men du förväntas bidra kring planering, reflektion, analys och utvärdering.

Det finns gott om schemalagd planeringstid både enskild och tillsammans med förskollärarna men också med hela arbetslaget där ni dokumenterar, reflekterar, utvärderar och analyserar tillsammans. En gång i månaden har barnskötarna också en egen träff där rektor närvarar. Under dessa träffar diskuteras barnskötarens roll samt att barnskötarna har ansvar för att planera "fredagsfys" som genomförs varje vecka.

Vi använder den digitala plattformen Tyra där den mesta kommunikationen och dokumentationen sker.

Vi söker dig som är driven, positiv och som är beredd att lära och växa tillsammans med oss. Vi ser på nya ideér med uppskattning och välkomnar frågor då vi anser att det är vad som får oss att växa och lära tillsammans. Du bör ha flera års erfarenhet att jobba inom förskolan och känna dig trygg i din roll som barnskötare.

Du bör vara fleixbel och stresstålig då vi ibland gör snabba ändringar i planeringen för att bättre följa barnen, dock utan att tappa fokus på de långsiktiga mål vi har.

Förskolan har instagram om ni är nyfikna och vill kika.

rosenhillsforskola

Anställningsgrad bestäms efter diskussion tillsammans med dig, heltid eller deltid är möjligt.

Anställningsstart är första augusti men går att diskutera.

Ansökningarna behandlas löpande.

Ange löneanspråk i din ansökan.

Provanställning 6 månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan

OBS! Vi vill ej bli kontaktade av bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rosenhills förskola

Placering

Västerås

Kontaktperson

Fjäll Å Berg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons