Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnskötare 100%

Bättre Förskolor i Östersund AB · Östersund · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Barnskötare i din ansökan

Kids Östersund är en privatägd förskola i centrala Östersund, med fyra avdelningar indelade efter ålder. Vår vision är att vara förstahandsvalet bland förskolor i Östersund. Vi värdesätter ett gott bemötande och arbetar för att skapa goda relationer med familjerna vi har hos oss. Stor vikt läggs vid hälsofrämjande aktiviteter som utevistelse, rörelse och vila. Vi har även en egen kock på plats som lagar fantastisk mat från grunden varje dag.

Vi behöver nu en barnskötare till vårt team på Kids Östersund. Tjänsten innebär att utföra för yrket vanligt förekommande arbetsuppgifter, du kommer att bland annat att ha utvecklingssamtal, planera, utföra, dokumentera och utvärdera undervisning i barngruppen, arbeta för en likvärdig förskola och delaktiga barn.

Du jobbar nära dina kollegor och även familjerna, bemötande är viktigt och så även våra värdegrundsord; tillsammansskap, engagemang och professionalitet.

Barnskötarutbildning är ett krav, liksom erfarenhet av att arbeta i förskola.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som engagemang, lojalitet, flexibilitet, ansvarstagande, samarbetsförmåga och självständighet.

Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, lugn arbetsmiljö, varmt klimat och god kvalitet, där vi arbetar tillsammans för att skapa en hållbar arbetsmiljö för både personal, barn och familjer? Då är du välkommen att söka tjänsten och hjälpa oss i arbetet mot att bli den bästa förskolan i Östersund!

Rekryteringsprocessen kommer att starta snarast och intervjuer kommer att ske löpande. Så vänta inte för länge med att söka!

Vi undanbeder oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bättre Förskolor i Östersund AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Bättre Förskolor i Östersund AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Barnskötare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons