Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnsjuksköterska till uppdrag som flödesledare - BB S:t Göran

Barnsjuksköterska till uppdrag som flödesledare - BB S:t Göran

Capio · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

BB S:t Göran söker barnsjuksköterska till uppdraget som Flödesledare för Neonatalenheten.

Om Capio S:t Görans Sjukhus

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Om BB S:tGöran

BB S:t Göran är Sveriges nyaste förlossningsklinik som ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm. BB S:t Görans vision utgår från att vara en pålitlig, närvarande och nytänkande partner som skapar säker vård och trygga familjer.

Din roll

Som flödesledare ansvarar du för kontinuerlig kvalitetsutveckling av vår neonatalvårdsenhet. Du har ett stort fokus på patientsäkerhet och arbetar aktivt för att underlätta och säkerställa medarbetarnas följsamhet till rutiner och arbetssätt inom neonatologi.

Du arbetar nära flödesledande läkare och det tvärprofessionella teamet som består av barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor och barnläkare. Tillsammans med klinikens övriga flödesägare/flödesledare samverkar ni för att nå klinikens mål. Som flödesledare är du en förebild i arbetet genom att arbeta personcentrerat, evidensbaserat och utifrån beprövad erfarenhet. I rollen som flödesledare arbetar du med kontinuerliga förbättringar baserat på Capiomodellen och arbetar med PDSA cykeln som verktyg.

Som flödesledare ansvarar du för att förbättra vården, rutiner och arbetssätt genom att bland annat arbeta med följande punkter;

  • Initiera och genomföra vårdflödeskartläggningar tillsammans med QC (kvalitetscontroller)
  • Inventera rutiner och arbetssätt
  • Standardisera rutiner och arbetssätt
  • Ta fram mätetal för uppföljning
  • Synliggöra förbättringsarbeten och resultaten av dessa

Flödesledaren bistår verksamhetschef, vårdenhetschef och QC (Kvalitetscontroller) med att löpande kommunicera syftet och mål med enhetens förbättringsarbeten. Flödesledande sjuksköterska rapporterar till vårdenhetschef.

Vi erbjuder dig

BB S:t Göran är en nytänkande och utvecklande arbetsplats med ett nära och engagerat ledarskap.Som anställd hos oss får du tillgång till vår förmånsportal Benify, friskvårdsbidrag samt fri tillgång till vårt gym.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med barnvidareutbildning. Du har arbetat med barnsjukvård och/eller inom neonatologi. Som flödesledare är det meriterande om du tidigare arbetat med strukturerat förbättringsarbete men utbildning i förbättringsarbete genomförs internt på kliniken. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Uppdrag som flödesledare utgör 10% av din totala tjänstgöringsgrad och justeras utifrån verksamhetens behov. Uppdraget ska kombineras med klinisk tjänstgöring på neonatalvårdsenheten. Uppdraget gäller i två år med årlig utvärdering och möjlighet till förlängning. Tjänsten gäller tillsvidare på 100%.

Ansökan

Vi går igenom urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varm välkommen med dina ansökan!

Publicerat: 2024-04-15

Sista ansökningsdag: 2024-05-12

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons