Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnsjuksköterska till Barnsjukhuset Martina

Barnsjuksköterska till Barnsjukhuset Martina

Barnsjukhuset Martina · Stockholm · Ansök senast 1 juni (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vår arbetsplats

Barnsjukhuset Martina är den största vårdgivaren inom barn- och ungdomsmedicinsk öppenvård i Stockholm, Vi finns på åtta geografiska platser i Stockholm och bedriver vård inom vårdvalet.

Nu söker vi en barnsjuksköterska till vår BUMM och lättakut som finns på Sophiahemmets område i Stockholm.

Verksamheten på SH består idag av BVC, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och en lättakut. Vi har många olika specialister som här utreder och behandlar det mesta inom allergi/astma, frågeställningar kring tillväxt och pubertet, magbesvär, enures, inkontinens och andra frågeställningar gällande barn 0-18 år. Vi har idag tilläggsuppdraget för första linjen inom psykisk hälsa och gör utredning/behandling av neuropsykiatriska diagnoser.

På vår lättakut tar vi emot barn med infektioner, sårskador, misstänkta frakturer och andra enklare åkommor.

Arbetsuppgifter

Som barnsjuksköterska har du i vår verksamhet ett varierande arbete med allt från egen sjuksköterskemottagning till arbete på vår lättakut. I arbetsuppgifterna ingår provtagning, spirometri, administration bestående av dokumentation, kontroll av vitalparametrar, omläggningar samt att assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar. Sjuksköterskemottagningen omfattar egna patientbesök med kontroll av astma/allergi, eksemskolor, enures mm, obstipation, Obesitas, och telefon/video rådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker en sjuksköterska med specialistkompetens inom barn och ungdom. Bra om du har erfarenhet från mottagningsarbete och gärna spetskompetens inom allergi och astma. Egenskaper som vi värdesätter är god samarbetsförmåga, ett öppet bemötande och respekterande av alla medarbetare på kliniken. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Hel eller deltidstjänst, med varierande arbetstider på rullande schema vardagar där kväll och helg förekommer, tillträde snarast.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barnsjukhuset Martina

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barnsjukhuset Martina i Stockholm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons