Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnsjukhuset Martina söker ny psykolog

Barnsjukhuset Martina söker ny psykolog

Barnsjukhuset Martina i Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Barnsjukhuset Martina ligger i hjärtat av Sophiahemmet och bedriver barnsjukvård inom de flesta specialistområden. Vi har nyrenoverade lokaler där vi på landstingsavtal utför neuropsykiatriska utredningar hos barn och ungdomar födda 2014 och tidigare. Vi erbjuder även psykologstöd till patienter som är patienter på vår egen BUMM.

Vi utökar successivt med ytterligare medarbetare och vårt team består nu av flera barnpsykologer, sjuksköterskor, barnläkare och barnpsykiatriker. Vi brinner för vår verksamhet och vill ständigt utveckla oss och arbeta modernt och tar ständigt till oss nya idéer och utredningsmodeller. Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med KBT-inriktning. Du bör ha erfarenhet av att självständigt genomföra utredningar samt behandlingsarbete och ha arbetat minst två år med barn/unga. Vi ser gärna att du som person är flexibel, driven och gillar en verksamhet i förändring där du själv har möjlighet att påverka din arbetssituation.

Neuropsykologiska utredningar framförallt med ADHD-frågeställning samt möjlighet till psykologiskt behandlingsarbete för barn och unga från 6-18 år.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barnsjukhuset Martina i Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barnsjukhuset Martina i Stockholm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons